Battre sent an aldrig

Ja, battre sent an aldrig, sa Kajsa Varg och log lite lurigt. Det ar ju inte direkt sa att bloggen lever och frodas sarskilt mycket for tillfallet men det gor daremot Lisas och Linneas solbranna. Och det ar inte dom ledsna over! For att vara lite skrytsamma sa kanns det ju faktiskt pa skinnet att det har spenderat en del manader i solen tidigare, for ack sa mottagligt det ar for solens harliga stralar. Vi borjade kanna porernas panikskrik dar under vara veckor utan solande i Amerikatt da brannan sprang ivag illa kvickt, men nu har vi allt under kontroll igen. Ni kan pusta ut dar hemma.

Mexico ar ACK-SA-VACKERT. Havet ar kristallklart, stranden ar kritvit och palmerna svajar precis som de ska. Jag ar ledsen att behova saga det, men Asien, du har blivit slagen i beachkampen. 10-0 till Mexico. Njee, 7-3 kanske. Aven maten har ar finemang finemang sa oss gar det ingen nod pa. Tacosen ar inte alls som den vi svenskar ater om fredagskvallarna men det har vi ju blivit vana vid vid det har laget. I Kina sag vi till exempel inte roken av nagra friterade rakor, sotsur sas eller fyra sma ratter, sa vi vet ju hur det fungerar vi det har laget och lika glada ar vi for det, men gladast ar nog raven.

Under vara forsta dagar har slog vi oss samman men vara kara vanner Alva, Victor, Eli och Ingrid som ar pa en liten semestertripp precis som vi. Vi hade nagra roliga stunder tillsammans men underbart ar ju kort som man sager och nu har dom begett sig till Kuba. Innan dom stack hann dom i alla fall visa oss var man far mest tequila for pengarna, sa det var ju for val. A andra sidan sa jobbar dom enligt principen "girls drink for free" pa manga stallen har i Playa Del Carmen dar vi befinner oss nu sa vi behover inte direkt oroa oss for pengarna nar vi vill kalasa till det.









Igar var vi pa skonhetssalongen och pysslade om oss sjalva lite, for det tyckte vi att vi var varda. Lisa gjorde ater igen akrylnaglar och ar nu tjusig som aldrig forr, aven en pedikyr hann hon med medan jag korde hartvatt, -klippning och -foning och pedikyr.

Annars sa ar val det i princip det enda vi har astadkommit forutom alla ligga stranden. Riktiga hurtbullar ar vad vi ar...





Nu kurrar magorna sa vi ska ga och matta dom med nagra sopes! Googla det ni for det ar annu battre an tacos!

Puss
Linnea

Kommentarer
Postat av: Lena

Tack för nytt blogginlägg äntligen! Läxan är gjord: Sopes är en slags mexikansk plätt (en plätt? flera plättar) gjord av majsmjöl som innehåller lime, vatten och salt. När plättarna är klara trycker man upp kanterna lite och lägger på bönsås, tomatsås, ost och andra grönsaker. Verkar gott!!!

2012-03-21 @ 09:58:31
Postat av: Linn

Vad bra att du skrev det Lena! Så slapp jag att googla det :) Låter supergott. Jag vill se bilder på de fantastiska stränderna!!

2012-03-21 @ 20:48:21
Postat av: Hannaaa

Bra att ni äntligen uppdaterar! =

2012-03-22 @ 17:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0