Gor om mig till en fisk, tack

Dykning ar det basta jag gjort i hela mitt liv. Jag vill bli en fisk. Jag vill aldrig komma upp till ytan. Jag vill bo bland fiskarna. Jag vill standigt ha ett ror i munnen. Jag vill aldrig vara torr. Jag vill prata med hander istallet for mun. Jag vill fa vatten i hela kaften varje gang jag skrattar. Okej, jag tror vi stoppar dar.... Som ni sakert har forstatt vid det har laget sa har vi kommit in i det har med dykningen och att vi alla fullkomligt alskar det ar en underdrift!

Idag har vi dykt i havet till 12 meters djup med en sikt pa 15-20 meters. Vi har sett nemofiskar, muranor, stingrockor, butterflyfish, triggerfish... jag orkar inte rabbla upp alla fiskar (las: jag kommer inte ihag) vi sett, men det var en himla massa i en valdig massa vackra farger! Det ar verkligen en helt fantastisk varld under ytan. Det ar lugnt och spannande pa samma gang och allt ar ruggigt haftigt!


Vi har tidigare pluggat och sett pa film en hel del. Vi har tranat massa i pool, och framfor allt sa har vi efter den tid vi hittills spenderat i bade pool och hav blivit OTROLIGT bra pa att tomma masken pa vatten efter som vi standigt far varandra att borja garva! Man tanker inte pa hur ofta man faktiskt ler, och ofta sker det i princip automatiskt att mungiporna aker upp och om man har en mask pa sig och vatten utanfor sa ar inte det jattepraktiskt. Dock sa ar det numera ingen fara efter vi ar PROFFS.
Idag har vi haft prov (gick galant), och imorgon nar varat fjarde och sista havsdyk (18 meter) ar avklarat sa far vi vara dykarcertifikat! Tjoho! Bara 96 dyk till sa kan vi bli intruktorer och leva pa att vara under ytan - himmelriket!




Nu ska vi sova sa att vi ar utvilade till morgondagens besok bland firrarna. Klockan 07.20 ska vi traffa varan intruktor Robin fran Umea for att packa fenor och grejer och sedan bege oss ut pa det bla.

Simma lugnt! (ho ho)

Linnea

Kommentarer
Postat av: Jessica

Wow vad ballt och fasen va kul!!!! Hade bäst, hälsa Nemo och akta hajarna! :P

2012-01-15 @ 09:32:16
Postat av: P

Antar att filmen "Det stora blå" kommer att dammas av från videohyllan av semesterligan!

Är vi avundsjuka? -JA. Är vi bittra? -JA. Vill vi att ni ska blogga om sådana saker? -NEJ.//P

2012-01-15 @ 14:13:54
Postat av: Mona B

Hej Linn! Härlig bild. Nu blir Jessica avis:). Jag är stolt som vågade snorkla i Thailand (med flytväst annars hade jag drunknat!). Vi ses om ca 1 månad. Kram från moster Mona

2012-01-15 @ 16:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0