Koh Phangan

Halla!

Nu har vi forflyttat oss till on brevid Samui, Koh Phangan,och har har vi nu varit i tre dagar hittills. Har bor vi kanske inte pa varldens basta stalle men vi har definitivt varldens basta utsikt!! Bara nagra fa meter till vattnet har vi och om man ligger i den ena dubbelsangen i rummet och tittar ut sa ser det ut som att man ar i en bat. Inte helt fel va? Dessutom har vi eftermiddagssol och vi kan med andra ord titta pa en hejdundrandes gul-rod-orange-rosa solnedgang varje dag om bara himlens moln tillater det. Dessutom har vi valdigt bra lage, centralt men lugnt! Vi badar, solar, laser, ater, spelar kort och umgas - vi har helt enkelt semester som den semesterliga vi ar! Jag kan dessutom med gladje meddela att vi har satt nytt rekord pa strandtennisfronten - 356! Inte illa pinkat av en trahast!

Just nu vantar vi pa Saris och Maxis som bor en bit harifran och ar varat middagssallskap ikvall (och de flesta andra kvallar) och dessutom sena! Tur ar val det for bloggens alla fans.

Imorgon ar det fullmane och det vet val ni alla vad det betyder? Korrekt. Full moon party! Oss kan man lite pa och vi kommer saklart ga all in med kladsel och kroppsmalning. Sjalv funderar jag skarpt pa att kopa ett linne i nagon skrikig farg med texten 'Full moon party 2011' tryckt pa framsidan (fel ar och darfor betydligt reducerat pris) bara for att ha nagot neonigt pa mig. Neon ar namligen valdigt inne har. Och vad gor man inte for att fa det sa billigt som mojligt? Latt vart att vara lite "ute", men det blir ju faktiskt lite coolt att vara bade ute och inne pa samma gang! Kan hon bestamma sig eller, kommer alla som ser mig tanka. Ar hon ute eller inne? Uppe eller nere? Med eller inte? FORVIRRING ar vad som kommer att uppsta har pa on, allt pa grund av en siffra pa min troja - underbart!

Nu ar det dags att tanka pa refrangen. Knyta ihop sacken. Hoppas att Sverige ar stabilt dar hemma. Har ni sno?


Linnea


Kommentarer
Postat av: Hanna

ni kommer ha sjukt kul på fullmoon :D

2012-01-07 @ 16:35:18
Postat av: Lena

Ingen snö!

2012-01-07 @ 20:54:59
Postat av: Hannaaa

Ja, direkt uppstår det en kraftig förvirring då vi alaskianer undrar om ni fortfarande har år 2011 i Thai thai land. Själv kan jag villigt erkänna att i detta snöiga landslap har jag idag skottat mängder o ska ikväll möta våra rivaler SPU!!! Från framtidens januari 2012 önskar vi er ett fett fullmoon party. Puss

2012-01-08 @ 03:18:27
Postat av: P

Vi kör julgransplundring och vräker i oss de sista lussebullarna. Mormor o Morfar hälsar. Saknar den inspirerande loggabilden, vad är storyn där?//P

2012-01-08 @ 12:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0