Rafting stavas KAOS pa Bali

Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan vi skrev har pa bloggen. Det har saklart en forklaring ocksa. Vi har helt enkelt haft fint vader for omvaxlings skull!! :) Sa nu har vi battrat pa brannan lite till :)

I onsdags var vi pa rafting, vilket aventyr! Vi akte bil i nastan 2h for att komma till borjan av floden.Vi fick nagra fa instruktioner, varsin hjalm och flytvastar. Sedan studsade vi ner for floden i en hejdundrande fart! Vi paddlade som aldrig forr och det var riktigt roligt!

Men redan efter nagra minuter fick vi problem. Ett trad hade ramlat over floden och vi var tvungna att ga ur baten och hoppa over tradet. Detta var lattare sagt an gjort och jag (Linn) snubblade saklart i. Aven om vattnet bara rackte mig upp till knana, sa var strommen sa stark att jag inte kunde ta mig upp. Jag fullkommligt tjot av skratt och tappade en av mina flipflops. Var balinesiske rafting instruktor grabbade tag i min flytvast, samtidigt som han holl om tradet. Om han inte hade gjort det sa hade jag nog flutit ivag lika latt som flipflopen gjorde.Inte sa langt dar efter sa intraffade en annan dramatisk handelse. Vi aker med hela baten i full fart rakt in i en sten. Detta gor att alla i baten kastas bakat. I denna stund intraffade en massa saker samtidigt. Lisa flyger med hjalmen rakt in i balinesens skrev och han skriker "YOU CRUSHED MY BANANA", vilket gor att vi alla bryter ut i ett fullstandigt gapflabb, samtidigt tappar Linnea sin paddel och vi vander oss om for att se var den tog vagen. Da aker vi in i ytterligare en sten. Lisa tippar baklanges, med huvudet forst ur baten. Hon voltar och landar pa huvudet under vattnet. Som tur val var hade hon hjalmen pa sig och klarade sig relativt oskadd. Hon kommer snabbt upp till ytan och kniper for sitt liv om sina lilaglittriga flipflops som star rakt ut i de starka strommarna. Balinesen ar fortfarande ur balans efter banana insidenten och Lisa borjar att glida med strommen bort. Vi fick panik i baten, men Linnea var snabb och rackte henne en ara och hon lyckades att inte forsvinna bort med strommen. KAOS ar bara fornamnet pa denna situationen som vi senare ser pa som mycket rolig.

Som avslut pa raftingen fick man aka med baten ut for ett 5m hogt stup! Det kittlade rejalt i magen. Linnea som satt langst fram i baten veks pa mitten nar vi traffade ytan och hon flog upp och ner som en vante. Lyckligtvis klarade aven hon sig oskadd, sa nar som pa en lillfingernagel som brots.Trots alla faror och obehagliga incidenter som intraffade pa raftingen sa var det anda sjukt kul! Under tiden fick vi aven se tre olika vattenfall och uppleva en valdigt fin natur. Rekommenderas starkt till alla vaghalsar dar ute!

Over and out //Linn

PS. Riktiga bilder fran raftingen existerar, de gick inte att lagga upp nu, men STAY TUNNED

Måndagsrimmet

Hejsan svejsan ett två tre,
nu är det en annorlunda uppdatering på G!
Kvar i Kuta är vi än,
vi har det väldigt bra och längtar ej hem.
Ytterligare några dagar blir vi kvar,
för vi väntar på våra vänner som strax med Thailand är klar.
Då ska vi återförrenas med kram och puss,
innan dess får vi se till att ta vår måntliga dusch.

Vädret här är fortfarande inte på topp,
men vi har kvar vårt hopp.
När vi minst anar det kommer vår vän solen hit,
medans vi väntar har vi det inte skit!
Eller jo lite skit har vi det för vi har varit lite sjuka,
men nu är vi på bättringsvägen så febern stoppar vi i en kruka.
Där kan den sitta och ruttna om den vill,
så småningom kanske den luktar gammal sill.
Fast det är inte så bra för då kanske vi vill ha den tillbaka,
sill är ju faktiskt väldigt gott så vi kanske öppnar krukan för att smaka..
Nej den planen känns inte jättebra,
men men, på topp kan man inte alltid va.

Kortspel är något vi blivit beroende av och vi kan inte sluta,
vi spelar och spelar överallt i hela Kuta.
Spelar, shoppar och äter är det vi gör mest,
med det har vi så fullt upp att vi inte hinner med någon fest!
Festa är för mesar tycker vi numera,
finns i sjön och att sova ar nagot som ger mera!

Vad kan jag då annars berätta?
Jo imorgon ska vi oss i en raftingboat sätta.
Inne i djungeln nerför en flod kommer vi forsa,
på alla apor vi dundrar förbi ska vi morsa.
Det blir nog kul ska ni se,
men vi kommer definitivt ha vår kortlek i båten me'!
Hotellet vi bor på just nu är riktigt gött,
allt funkar bra t ex om man sätter på duschen blir det blött.

Nu ska vi ta en milkshake och köra ett parti,
priset till vinnaren är en påse magi.
Herregud vilken hård kamp det kommer att bli,
om vem som vinner kan ni ju ta en filosofi.

Nej nu är det banne mej dags för mig att sluta rimma,
annars kommer nog våra stackars läsare bort från bloggen simma!


Linnea

Regn...

Hejsan :) Just nu sitter vi och äter glass. Det har regnat hela dag och vi är en smula understimulerade. Vi har suttit på den här restaurangen i flera timmar nu och börjar att få lite ont i rumpan av stolarna. Snart ska vi gå och leta efter ett nytt hotell, eftersom vi endast bokat fyra nätter på vårt nuvarande. Vi har bestämt oss för att stanna ytterligare några dagar här på Kuta. Men kan alltså inte bo kvar på samma hotell, eftersom det var fullbokat. PS. Alla föräldrar glöm inte bort vår Skype date imorgon kl 12, er tid :) Vi hörs! /Linn Caroline, Semesterligan AB

Surfing pa Kuta Beach

Hej allihopa!

Nu har jag (Linn) precis kommit tillbaka fran min forsta surflektion!! Medans Linnea och Lisa shoppar sa sitter jag har med sand i haret, vatten i oronen och skrapsar over hela benen. Jag befinner mig i ett salgs lyckorus och ar helt skakig av allt adrenalin! Det var verkligen hur KUL som helst att surfa!!Min instruktor heter Mol och kommer ifran Java. Han arbetar i en surfshop nara vart hotell. For en 2h privatlektion fick jag betala ca 200 svenska kronor, det ar billigt det. Eftersom det var min forsta gang sa fick jag anvanda en "Long boat with soft top" brada. Den var verkligen gigantiskt stor och mjuk sa att jag inte skulle sla mig om jag ramlade pa den. Efter nagra fa instruktioner pa stranden sa gav vi oss ut i vattnet. Forsta gangen fick jag bara folja med vagen pa magen. Den andra vagen skriker Mol "Paddle and stand up" och sa gjorde jag det. Jag stog upp pa bradan hela vagen till stranden, och Mol sa "Are you sure that this is your first time surfing?" Haha, nu blir du stolt over mig va pappa? :P

Imorgon ska jag ha min andra lektion och da ska jag fa testa pa pyttelite storre vagor an de sma som jag surfat pa idag. Jag ska aven fa testa en lite mindre brada sa att man kan dyka under vagorna med bradan, det ska bli sjukt kul :)

Over and out //Linn

Dykarcert pa Koh Tao!


Tre overglada tjejer som precis har klarat alla ovniongar nere pa 18 meters djup. Ovningarna var t.ex. att ta av och pa masken under vattnet, kontrollera sin vikt sa att man "svavade" over bottnen, noduppstigning med alternativ syrekalla, noduppstigninjg fran 6 meter utan syre etc :) Det var hur kul som helst!


Open Water Divers


Linnea visar hur man ska ha masken. Om man har den i pannan pa "fel" hall sa signalerar man panik. Detta var mycket svart att komma ihag, eftersom man oftast skjuter upp masken i pannan nar man kommer upp. Gjorde man detta blev man skyldig var instruktor Robin en ol.


En overglad Lisa :)


Linn med en tokig frilla!


Glada tjejer med loggboken i hogsta hugg!


Efter en valbehovlig powernap gick vi ut och firade vart nya certifikat!


Det blev god tacos!


Efter restaurangen gick vi till Ban's och har hoppar folk genom den brinnande ringen for en gratis shot!


Inne pa Ban's

Efter fem valdigt lyckade dagar pa on Koh Tao begav vi oss med sorg i hjartat mot Phukets flygplats. Nasta stop blir Bali i Indonesien :)

GOTT OCH BLANDAT

Lisa och hennes basta van! Saknar du Gilde eller?


Utsikten fran var balkong pa koh phanangHar ar stranden vid Max och Saras bungalow


Frukost i den sagolika viken
Linnea fick en pannkakskanin!

Forsta natten pa Koh Tao, ingen mysig bungalow...

Har star tva dykarpluggisar vid Ban's Diving Resort

Coco+oreo shake, SMASKENS!

Gor om mig till en fisk, tack

Dykning ar det basta jag gjort i hela mitt liv. Jag vill bli en fisk. Jag vill aldrig komma upp till ytan. Jag vill bo bland fiskarna. Jag vill standigt ha ett ror i munnen. Jag vill aldrig vara torr. Jag vill prata med hander istallet for mun. Jag vill fa vatten i hela kaften varje gang jag skrattar. Okej, jag tror vi stoppar dar.... Som ni sakert har forstatt vid det har laget sa har vi kommit in i det har med dykningen och att vi alla fullkomligt alskar det ar en underdrift!

Idag har vi dykt i havet till 12 meters djup med en sikt pa 15-20 meters. Vi har sett nemofiskar, muranor, stingrockor, butterflyfish, triggerfish... jag orkar inte rabbla upp alla fiskar (las: jag kommer inte ihag) vi sett, men det var en himla massa i en valdig massa vackra farger! Det ar verkligen en helt fantastisk varld under ytan. Det ar lugnt och spannande pa samma gang och allt ar ruggigt haftigt!


Vi har tidigare pluggat och sett pa film en hel del. Vi har tranat massa i pool, och framfor allt sa har vi efter den tid vi hittills spenderat i bade pool och hav blivit OTROLIGT bra pa att tomma masken pa vatten efter som vi standigt far varandra att borja garva! Man tanker inte pa hur ofta man faktiskt ler, och ofta sker det i princip automatiskt att mungiporna aker upp och om man har en mask pa sig och vatten utanfor sa ar inte det jattepraktiskt. Dock sa ar det numera ingen fara efter vi ar PROFFS.
Idag har vi haft prov (gick galant), och imorgon nar varat fjarde och sista havsdyk (18 meter) ar avklarat sa far vi vara dykarcertifikat! Tjoho! Bara 96 dyk till sa kan vi bli intruktorer och leva pa att vara under ytan - himmelriket!
Nu ska vi sova sa att vi ar utvilade till morgondagens besok bland firrarna. Klockan 07.20 ska vi traffa varan intruktor Robin fran Umea for att packa fenor och grejer och sedan bege oss ut pa det bla.

Simma lugnt! (ho ho)

Linnea

FULL MOON - En bild sager mer an 1000 ord
Koh Tao, bildproblem och dykarcert...

...sa kan man sammanfatta vara liv just nu. Vi har alltsa flyttat oss fran Koh Phangan till Koh Tao under gardagen, och vi spenderade den forsta natten har pa on i en liten bungolow som faktiskt aven efter vara matt var riktigt illa. Det luktade fukt och mogel, vaggarna var knallila betong och vi hade endast tva enkelsangar att dela pa, varav den ena var stenhard och den andra kunde man kanna stalfjadrarna igenom. Trots detta sov vi forvanansvart bra och vaknade upp pigga. Nu har vi forflyttat oss till ett battre stalle dar vi slipper sova skavfotters. Ban's Diversresort ar dar vi har slatt lager och aven dar vi ska bli dykarproffs! I eftermiddag borjar vi namligen en fyra dagars Open Water Divers Course, och vi ser fram emot att fa plugga i nagra dagar framover, bade teoretiskt och praktiskt. Vi hoppas att proven blir RIKTIGT svara sa att vi verkligen far anvanda vara ihopskrumpnande hjarnor.

Tyvarr sa ar alla internetcafeer vi kommer till valdigt duktiga pa att ha avancerade antivirusskydd, och pga av det sa funkar det inte nar vi kopplar vara stackars kameror till datorerna. Detta resulterar i att vi inte far in nagra bilder pa bloggen vilket i sin tur resulterar i att vi bloggar mindre for att det ar trakigt att blogga utan bilder. Men som en blixt fran en klar himlen sa kommer det sakert att funka snart, och da ska vi allt visa hur snygga (??) vi var pa fullmoon med alla vara farger! Under tiden sa spenderar vi tiden under ytan. Ki fick solen som anda bara befinner sig bakom molnen. Nu byr vi oss inte langre. Hah!


TAKE CARE

Koh Phangan

Halla!

Nu har vi forflyttat oss till on brevid Samui, Koh Phangan,och har har vi nu varit i tre dagar hittills. Har bor vi kanske inte pa varldens basta stalle men vi har definitivt varldens basta utsikt!! Bara nagra fa meter till vattnet har vi och om man ligger i den ena dubbelsangen i rummet och tittar ut sa ser det ut som att man ar i en bat. Inte helt fel va? Dessutom har vi eftermiddagssol och vi kan med andra ord titta pa en hejdundrandes gul-rod-orange-rosa solnedgang varje dag om bara himlens moln tillater det. Dessutom har vi valdigt bra lage, centralt men lugnt! Vi badar, solar, laser, ater, spelar kort och umgas - vi har helt enkelt semester som den semesterliga vi ar! Jag kan dessutom med gladje meddela att vi har satt nytt rekord pa strandtennisfronten - 356! Inte illa pinkat av en trahast!

Just nu vantar vi pa Saris och Maxis som bor en bit harifran och ar varat middagssallskap ikvall (och de flesta andra kvallar) och dessutom sena! Tur ar val det for bloggens alla fans.

Imorgon ar det fullmane och det vet val ni alla vad det betyder? Korrekt. Full moon party! Oss kan man lite pa och vi kommer saklart ga all in med kladsel och kroppsmalning. Sjalv funderar jag skarpt pa att kopa ett linne i nagon skrikig farg med texten 'Full moon party 2011' tryckt pa framsidan (fel ar och darfor betydligt reducerat pris) bara for att ha nagot neonigt pa mig. Neon ar namligen valdigt inne har. Och vad gor man inte for att fa det sa billigt som mojligt? Latt vart att vara lite "ute", men det blir ju faktiskt lite coolt att vara bade ute och inne pa samma gang! Kan hon bestamma sig eller, kommer alla som ser mig tanka. Ar hon ute eller inne? Uppe eller nere? Med eller inte? FORVIRRING ar vad som kommer att uppsta har pa on, allt pa grund av en siffra pa min troja - underbart!

Nu ar det dags att tanka pa refrangen. Knyta ihop sacken. Hoppas att Sverige ar stabilt dar hemma. Har ni sno?


Linnea


Blandad bildbomd!


Vart storsta (och enda) problem om dagarna ar vad vi ska valja pa menyn... Ni ser ju hur mycket valmojligheter dom har?!?!

Nagra balla klippor pavag fran Railey Beach utanfor Ao Nang

Julafton! Vi hade sett till att ata extra lite under dagen sa att vi skulle kunna kno ner sa mycket som mojligt i vara magsackar. Ni ser val hur undernarda vi ar?

Glad tjej med glogg i handerna! (att det var en galet stark glogg som var nastintill acklig hor inte dit...)

Wohoo, julkanslan flodar!

Batarna ligger och chillar pa stranden pa Phi phi Don

Tva sma puckon...

Strumpan ar alltid med nar vi ska ut och dansa!!

De sma sota julklappisarna!

Sa har skall man vara kladd nar man ska ga in i tempel, se och lar!

Gissa var vi har varit...Dessa snygga trojor gar vi runt med och kanner oss allmant nojda!


Upgrade!

Skabbhotell VS. Lyxhotell
Vart "mysiga" rum pa Phi Phi.

VS

Lyxrum med stor garderob pa Koh Samui!

Nyttarsaften

Vi ar ju lite smanorska av oss sa vi firade nyttarsaften medans ni andra firade nyar. Och det var DRITDEILIG! Dagen spenderades tillsammans med allas vart favoritpar Sara och Maximilian och det var affarsstrosning och restauranghang som stod pa schemat. Sedan begav vi oss hem till oss for powernap foljt av sminkning och haruppsattningar. Det ar ju bara nyar en gang om aret sa da kan man ju passa pa och smeta pa extra mycket smink! Flipflopen lamnar dock inte vara fotter, vilka hogtider det an galler. Dagen till ara hade vi daremot riktigt snygga glajjor pa oss. Se och njut!

Nar vi var klara begav vi oss tillbaka in till Lamai stad for en smaskig nyarsmiddag, och sedan akte vi vidare till Sara och Max hotell dar vi satt och njot av havsutsikten pa deras balkong i nagra timmar. Vid tolvslaget stod vi uppe pa hotellets takterass och tittade pa alla fyrverkerier med oppna munnar. Det var verkligen en perfekt plats att befinns sig pa vid just tolvslaget och vi var forvanade over att inte fler av hotellets gaster hittat dit. Men mer plats at oss!
Efter det tog vi en taxi in till Chaweng stad som ligger ca 20 minuter bort och ar storre an Lamai. Vi akte i en stor taxi som vi delade med fem engelsman och vi sjong for fulla muggar alla sanger gjorda av svenskar som vi kunde. Mycket ABBA blev det och dom var sakert mycket imponerade av vara sangroster. Sedan var det buckets och dans pa the Green Mango resten av natten! Lyckad kvall skulle vi vilja sammansfatta det som!
Eller vad tycker du CA??


Har ater jag och CA frukost pa Phi Phi. Vi ar djupt inne i ett intressant samtal om dagens events. Dock har hon blivit lite tystlaten sedan Khao Lak...undra varfor?

Det bara regnar....

Sa har glada ar vi over hur mycket det regnar pa Koh Samui just nu......

Linn 20 ar!

Jag tankte att jag skulle beratta lite om min fodelsedag har for nagra dagar sedan :) Morgonen borjade med att Lisa och Linnea kom sjungande med tarta pa sangen till mig! De hade varit jattebra pa att dolja deras inkop av en stor kartong dagen innan. Om det inte var for att jag klumpigt nog skulle oppna kylskapet kvallen innan och dricka lite vatten, sa hade jag blivit totalt overraskad av tartan! Fina paket fick jag ocksa. En t-shirt med texten "Little bears" CA fattar, (ett litet intarnskamt fran Beijing), en jattefin elefantvaska och ett armband. Tack sa mycket tjejer <3


Fin va? Dagen spenderades sedan pa stranden dar vi hyrde JetSkis! Det var hur KUL som helst! Sedan vankades det massage och fotskrubb som lite extra fodelsedagslyx.

Pa kvallen akte vi in till staden Chaweng och at pa restaurang. Det var supergod mat! Efter det bar det av till en bar som hette "Legends" och sedan diverse andra barer langs vagen. Kvallen avslutades med att fly fran tva killar som ville hanga med oss pa efterfest, ett galet stop pa Mcdonalds och en fruktansvart sur taxichauffor.
Sammanfattningsvis sa har jag haft en helt underbar fodelsedag. Detta ar helt och hallet mina bastisar Lisa och Linneas fortjanst. Tack tjejer for att ni gjorde min fodelsedag bast <3

GRATTIS BETTY CEDERQUIST, 50 AR!!!!

Idag fyller min (Lisas) mamma 50 ar! Jag ar ledsen mamma att jag inte kan vara med dig pa din 50 ars resa..
Men jag hoppas du har en jattebra fodelsedag i Florida!
PUSSPUSSPUSS

Ni ar sa fina mamma och pappa :)

Vad gor man om man inte kan ligga pa stranden?

Hmm.. ja om det inte hade regnat sa forfarlig hade vi kunnat shoppa en hel del. Men det gar ju inte det heller. Nu nar Sara och Max ar har hade vi kunnat hanga lite med dem.. Men Max har tyvarr blivit sjuk. Sa VAD gor semesterligan nar det ar regn och storm?

Vi loser det ganska sa bra med att sova till klockan ar tre pa dagen, som vi gjorde igar. Vi har valdigt tur som har en dvd-spelare och en hog med dvd-filmer att kosa oss med pa vart hotellrum. Vi har sett en hel del filmen, valdigt mysigt anda!

Idag sov vi dock bara till klockan 11 ungefar, sa efter en film pa rummet bestamde vi oss att sta emot vadret och ta oss till Lamai stad. Val inne i stan var det inte latt att gora nagonting, eftersom det var stromavbrott i hela stan. Vi kunde inte ens ga och ata! Jahopp tankte vi, tre sma drankta katten, hungriga katter.. Vi gick till en restaurang och bad om att fa kall mat, typ sallad. Det fick vi iallafall och efter ungefar en timma kom strommen tillbaka igen!! Tjohoo!!
Da rusade vi direkt (i regnstormen) till ett internetcafe. Sa har sitter vi nu och har suttit har i ett x antal timmar. De tre sma drankta katterna har i alla fall blivit torra igen! Och snart ar det dags for mera mat!
Har ar vi, tre nojda katter :)
Kos dere masse daaaaa!!

Utflykt pa PHI PHI!Nu ska jag beratta om var lilla utflykt vi gjorde pa Phi Phi Islands. Det var ju nagra dagar sen nu... Ber om ursakt for denna sena uppdatering. Men den som vantar pa nagot gott, vantar ALDRIG for lange! Eller hur?

Phi Phi Islands bestar av tva oar, Phi Phi Don och Phi Phi Leh. Vi bodde pa Phi Phi Don som ar den storsta i ogruppen och den enda som ar bebodd. Phi Phi Leh ar lika val besokt tack vare sina paradisstrander och bra snorkling. Darfor ville vi garna ta en tur till den andra on och se vad den hade att erbjuda. Det slutade med att vi fick en privat battur med en charmig liten gubbe. Med honom kunde vi bestamma vart vi ville aka och hur lange vi ville stanna pa varje stalle. Kalasbra tyckte vi!


Har ar en karta pa de tva oarna sa ni hanger med lite pa var rutt.

Vi gav oss ut pa havet vid tio tiden denna soliga formiddag.

Vart forsta stopp som var vid en lagun. Det var helt fantastiskt vackert dar!Som ni ser ar vattnet helt turkost och klart. Det var som att bada i en gigantisk pool! Man sag flera meter ner i havet. Dar behovde vi inte snorkla eftersom vi kunde sta i baten och kolla pa fiskar darifran, sa kallad "torrsnorkling".Vi tog ett harligt dopp iallafall och gjorde nagra graciosa hopp fran baten (Linns kanonkula kanske var lite mindre gracios.. ;))

Fast jag ska nog inte snacka om att inte vara gracios nar man kollar pa mig pa den har bilden..


Pa vag mot Maya bay akte vi forbi "Viking cave". Dar bor det sjo segenare som lever pa fiske och pa att plocka svalbon. Detta gor de till den beromda "Bird's nest soup", som ar valdigt dyr.


Utanfor Maya Bay stannade vi for att snorkla. Det var valdigt fint dar med, men hela miljon forstordes en aning av alla andra turistbatar som flockades i denna vik. Men nar vi val var under ytan blev allt bra igen. Dar kryllade det namligen av fiskar istallet. Folk kastade brod i vattnet hela tiden sa alla fiskar kom valdigt nara oss. Det var nastan lite laskigt med sa manga fiskar simmandes runt omkring oss. Men Linnea var modig och tog tag i en stor brodbit. Direkt kom ett gang fiskar till brodbiten i ett hungrigt krigande. Fiskarna var lite for hungriga eftersom de aven borjade ata pa Linneas hand!
Vi struntade att ga i land pa Maya bay, eftersom det sag ut som att man inte hade kunnat rora sig en meter dar. Sa vi bestamde oss for att aka till Long Beach istallet vilket blev varat sista stopp. Pa vagen stannade vi for att snorkla pa lite djupare vatten, dar de coola dykarna holl till. Dar sag vi en stor skoldpadda! Dock sag vi den bara fran baten. Nar vi sag den hoppade vi ivrigt i vattnet med snorkeln i ena handen for att fa se den pa nara hall. Jag fick san panik sa jag hoppade omedvetet i med mina solglasogon pa. Dock hittade vi inte skoldpaddan...

Efter att ha dissat chaufforens forslag om att snorkla efter hajar en bit darifran akte vi till Long Beach. JAG VET HAJAR!!!!! Jag hade ingen aning om att det faktiskt kunde finnas hajar dar vi snorklade efter skoldpaddor. Det var tur att vi inte visste det da i alla fall..domdomdomdom.

Har sag vi aven apor pa vagen tillbaka.

Efter ca 4 timmar ute pa havet kom vi i land pa Long Beach. Jag somnade bums nar jag la mig ner pa stranden. For sahar mycket grejer brukar vi inte gora pa sa kort tid ska ni veta. Sa det blev lite mycket for mig dar ;)

Om inte solen hade gatt i moln strax efter snorklingen hade denna turen fatt 5 av 5 toasters! Vi fick bada i finfint vatten, snorkla, torrsnorkla, mata fiskar, se en skoldpadda och ta en harlig tupplur pa Long Beach. Det ar vad jag kallar utflykt! HA DE GOTT /LISA

TITTARTAVLING - SVAR!!!!

Med tanke pa HUR JAKLA BILLIGT ni tror att det ar i Vietnam sa fragar vi oss har i semesterligans tavllingsjury varfor inte ni aker till Vietnam hela hogen?

BEDROVLIGA gissningar ma vi saga! (men vi gillar er anda!!!!!) Darfor kan vi tyvarr inte denna gangen heller fa dela ut varat underbara hemliga pris. Men trostpriset - bandsagen - kommer vi givetvis dela ut och det ar nastan sa att vi vill ge den till er alla era stackare!


Dock, sa har vi bara en underbar gul bandsag att dela ut och den valjer vi att ge till narmaste gissningen och VINNAREN AR......

dom dom dom dom dom dom dom dom

MAJA I!

Hon gissade 50 kr, ratt svar var 80 kr for oss alla, och da vill jag passa pa att poangtera att det var en jakligt stor frukost och att det fortfarande ar otroligt billigt! Men Maja vi skickar den till dig pa Hagebygatan omedelbart, men med tanke pa hur posten jobbar har i Asien sa kan det handa att du far vanta ett tag, ca 10-15 ar kanske. Val vart att vanta pa dock. Vi visar en bild pa den nedan har, dock sa ar denna bla, vi hade tankt oss att du skulle fa en gul, men du kan fa valja?!
Val mott och pa aterseende,

Vanliga halsningar
Semesterligans Tavlingsjury


RSS 2.0