The city of Angels

Tva anglar har nu anlant till anglarnas stad, vilken perfekt sammanstralning va?! Vi akte med Greyhound och har under dagen sett en helt del goa landskap. Ett vackert land det dar Amerikatt.

Vi hade bokat boende online innan, som vanligt, och nu bor vi alltsa pa Backpackers Paradise. Visst later det bra? Det ar det inte. Jo sa farligt ar det faktiskt inte, men namnet kan ju leda till att man far upp vissa forvantningar sa att saga.
Att ta sig hit var en liten utmaning. Fran busstationen var vi tvugna att forst ta oss downtown och sedan ta oss till Inglewood dar vi bor. Val i downtown efter en knokad bussresa med de sma, smidiga ryggorna pa tog det en himla stund att lista ut hur vi skulle komma vidare till var kara forort. Vi fragade ett flertal personer som ingen tycktes veta, och ingen tycktes vilja veta heller utan de berattade bara att det inte ar de basta av omraden.. "Where are you from? Sweden? Are you SUUURE you want to go to Inglewood girls??". Summan av kardemumman var att vi tog en taxi och har ar vi nu. Hostelet kanns valdigt typsikt amerikanskt, inget paradis men helt okej!

Tack och hej, leverpastej!

Linnea

Kommentarer
Postat av: Linn

Keep up the good blogging girls! Lite scabb hotell har väl ingen dött av ;)

2012-02-22 @ 11:58:15
Postat av: Carolina

Ta det nu lugnt i förorten angels! :)

2012-02-22 @ 14:51:32
Postat av: tompa

Det är nära Jims kontor Lisa...har du hsns mobil ?

2012-02-22 @ 21:34:44
Postat av: kh

Ni är enastående! Många hade säkert gett upp. Nog kan ni bemästra svårigheter.

Ni skulle bli bra reseledare.

2012-02-24 @ 21:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0