Bali

Hejsan!

Här kommer en liten sammanfattning om Bali :) Vi bodde i Legian som ligger ett stenkast ifrån Kuta. Innan vi kom till Bali fick vi höra ifrån många att "Kuta is shit", och ja i viss utsträckning så stämde tyvärr det uttalandet. Kuta är väldigt smutsigt och lika så är Kuta Beach. Det flöt omkring en massa plastpåsar i vattnet och det kändes lite som att man badade i den soptunna. Inte alls så trevligt faktiskt. Men det fanns ju självklart bra saker med Kuta också! Det fanns en hel del shopping (inte som i Kambodja, men helt okej ändå) och maten var jättegod. Men det som definierar Kuta mest är nog festandet. Vill man gå ut och klubba på Bali så är verkligen Kuta rätt ställe. Vi hade iallafall fruktansvärt roliga utekvällar på Sky Garden och Paddy's. Se så kul vi har det:











Kuta Beach



Linnea är ledsen för att vi inte kunde sola..

En dag åkte vi på utflykt till Uluwatu. Tanken var att vi skulle sola och bada på Balis finaste strand. Men tidvattnet var så högt att stranden var helt borta! Vågorna slog mot klipporna, så det var omöjligt att sola där. Vi letade istället reda på en pool där vi spenderade större delen av dagen.





Fram mot kvällen åkte ví till Uluwatu templet för att se på en traditionell balinesisk dans. Det var mycket underhållande!











Efter att ha varit i Kuta i 11 dagar begav vi oss till Lovina som ligger i norr. Vi hade hört en massa positiva saker om Lovina, men tyvärr så blev vi rätt besvikna och åkte därifrån tidigare än planerat. Detta är en bild över en sophög i Lovina.



Efter Lovina så åkte vi till Gili Trawangan, läs om detta i kommande inlägg

Over and out
/Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0