3 Islands boat trip

Hejsan hoppsan! Nu har vi precis kommit hem till hotellet igen. Imorse gick vi upp supertidigt för att åka på snorklingtur. Klockan 08.00 stod vi färdiga utanför hotellet tillsammans med våra vänner Hanna och Anna. För er som läst vår blogg ett tag, så kanske ni kommer ihåg dem från terrakottaarmen i xi'an. Nu har vi alltså träffat Hanna och Anna igen :). Vi sprang på dem på stranden igår, världen är liten! Så vi stod alla sex utanför vårt hotell och väntade på vår "pick up". Jag vet inte vad vi förväntade oss, att vi skulle bli hämtade av en tucktuck eller något slags fordon. Men nej, vi blev hämtade till fots av en snubbe som visade vägen till båten, hehe.

Sedan åkte vi båt i ca 40 minuter till en liten ö där vi hoppade i för att snorkla. Vattnet var glasklart och allt såg väldigt lovande ut. Sedan fick vi vår snorklingsutrustning. Cyklopen var helt värdelösa! De var smutsiga och stora. Gummit var hårt och de formade sig inte efter ansiktet. Detta gjorde att det läckte in vatten hela tiden. Så med immiga och skitiga cyklop plaskade vi runt bland korallrev och fiskstimm. Vi fick se några fina fiskar och ön där vi åt lunch senare var jättefin. Så i det hela är vi ganska nöjda. Men tänk vad mycket mer vi hade kunnat se med ordentliga cyklop... Stort minus faktiskt.

Ikväll blir det utgång med Hanna och Anna så nu ska vi ta en power nap. Godnatt så länge!

/Semesterligan


Kommentarer
Postat av: Carolinas mormor o morfar

Med tanke på hur långt borta ni är känns det konstigt att världen är så liten att ni lyckades träffa tjejerna på nytt. Simma lugnt! Bläckfiskkramar till er alla .

2011-12-06 @ 17:28:58
Postat av: Lena

Skönt att höra att ni var alla fyra, mao Linnea är frisk igen!

2011-12-06 @ 18:53:38
Postat av: Annica

Hoppas verkligen ni såg lite genom cylopen, är ju så häftigt att snorkla bland korallrev och akvariefiskar.Skönt att alla är friska igen:)

2011-12-06 @ 19:22:29
Postat av: KH

Har ni kommit till en ny plats?

2011-12-06 @ 21:10:32
Postat av: Jessica

Hej tjejer! Härligt med sol och bad! Linn du är gör första gången i ditt liv brunare än mig!! Så snygg du är!! Ni andra är också snygga :) härlig bränna! Är ju inte lite avis nu när första snön har kommit till Gbg.. Ytterst lite snö men ändå! Synd att cyklopen var kassa men det kommer ju fler snorklningsturer!? På Bali, Gili är det så klart vatten att man ser hur långt som helst! Så ser man sköldpaddor och alla fiskar i Hitta Nemo! Tips- superbilligt och absolut bäst att dyka där! Ha det super i solen och sola lite för mig med! Linn jag saknar dig!!!!!!!

2011-12-08 @ 20:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0