We're back!!

Hola Semesterligan!

Efter ett par alltför långa månader i Sverige så har det återigen blivit dags för Semesterligan att bege sig ut på nya äventyr!

Denna gång går planet mot Melbourne och AUSTRALIEN!!!!!!
Tyvärr så saknar Semesterligan två av sina medlemmar som har flyttat tillbaka till Norge! Men vi hoppas att Lisa och CA kommer att bli bloggens största fan!

Vad ska vi göra i Australien då?

Planen är så att vi ska börja i Melbourne och försöka att hitta något slags jobb. Beroende på hur det går så får vi se hur länge vi stannar i Melbourne. Sedan ska vi försöka ta oss upp längs östkusten, (via Sydney och diverse städer) till Cairns för att dyka i Det Stora Barriärrevet! Ni som följt våra resor tidigare vet att vi blev helt sålda på dykning när vi tog dykarcert på Koh Tao i Thailand.
 
Vi kommer att landa i Australien den 2:a Oktober, vilket är roligt eftersom det är exakt samma datum som vi landade i Moskva förra året! Tänk att det har gått ett år sedan vi åkte på vår Asienresa, time really do flyes!
 
Ps. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte få den nya headern centrerad. Någon som kan?
 
Nästa gång bloggar vi från Down Under!
 
See you!
/Linn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: fd medlem i semesterligan

Det är ett bra datum 2 oktober.....Shit! Tänk att det är ett år sen vi åkte. JAG KOMMER VARA SÅ AVIS PÅ ER NU!!!! <3 Men vem vet en dag kanske jag står där och knackar på er port med surfingbrädan i ena handen och en känguru i den andra. HELLO MATE!

2012-09-30 @ 16:58:29
Postat av: fd medlem av semesterligan nr 2

Det är verkligen sjukt hur fort tiden går! Men det är bra att ni fortsätter med bloggen så den andra delen av semesterligan som befinner sig i norges kyla kan ta del av värmen, solen och äventyren down under. :) Vi är defenitivt era största fans! Ha det bäst och hälsa kängururna från mig! <3 <3

2012-10-02 @ 15:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0