Last day

Av manga anledningar sa har vi blivit kvar har i Placentia i Orange County bra mycket langre an vad vi hade tankt och ack sa bra vi har haft det. Dock sa kanner vi att vi kan inte ockupera halva familjen Malloy overvaning langre och stackars Travis, 12 ar, bor fa sitt rum tillbaka. Darfor har vi idag antligen fatt tummen ur och bokat bussbiljett fran Anaheim till San Diego. Vi har skapat oss ett litet nat av manniskor har som kommer bli valdigt trakigt att lamna, men annars kanner vi oss ratt klara med OC.
De flesta sager att de gillar San Diego mer an LA sa vi har lite forvantningar pa staden, dessutom sa ska det tydligen inte vara ett maste att ha bil dar, vilket det i princip ar har. Vi har blivit erbjudna att bo hos en vans van i SD men vi tackade nej for kanner att det ska bli skont att ha sitt "egna" boende ett tag nu, det kan ju faktiskt vara lite jobbigt att vara gast hela tiden och inte kunna sprida ut sig hur mycket man vill osv.

Igar mina vanner var en toppendag for var numera valdigt lilla semesterliga. Solen sken och det var varmt, benen var bara (dock ratt bleka numera) och vi fick uppgraderat varan stora svarta Chevrolet-truck mot den lilla roda Mustang-caben. Men den susade vi fram mot LAs soldrankta gator med sikte pa Staples-arenan dar vi kollade pa LA lakers mot Miami heat. Det var minsann inte helt fel att sitta dar i en fullsatt arena och kolla pa nar Kobe Bryant, Lebron James, Dwyane Wade och grabbarna svettades nere pa plan. Och som om det inte rackte med att jag och Lisa var pa matchen, sa var aven David Beckham dar med sin son och kollade............ Den du Linn Torstensson Torstensson! Matchen slutade med en tiopoangs seger for Lakers och alla var goa och glada!


FIlmstjarneaktigt va?!

En femtonarig tjej sjong nationalsangen grymt bra!

Sa haaar glada ar vi over att vara pa basketmatch!

Time out!

Gladis tjejis

Utanfor Staples center

Pa kvallen at vi en japansk middag med Renee och hennes moder vilket var bade gott och trevligt!


Nu har vi just tvattat, ska packa lite och sen jobba lite pa var present till familjen Malloy vilken ar en korg med Sverigesaker inhandlat pa Ikea! Fint ska det vara!

En sammanfattande bildbomb fran LA och OC kommer inom snar framtid!

Linnea

Kommentarer
Postat av: Lena

Pappa är helt salig, hur kunde ni få tag i biljetter till den matchen! Och "HG vilka grejer de får var med om!" säger han. Ni ankommer då San Diego samtidigt som Hanna...

2012-03-06 @ 07:00:02
Postat av: David Beckhams nästa fru

OMG!!!!! Galet! Såg ni honom? Jag hade dött om jag var där, skitit i matchen och fokuserat på att hitta Beckham i publiken ist hahaha! Men ni verkar verkligen ha haft det skit bra hos familjen Malloy. Hoppas att San Diego levererar! PUSSAR

2012-03-06 @ 12:06:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0