Isla Mujeres

Det ar var vi befinner oss just nu. On ligger ett par minuter, ca 20 narmare bestamt, fran Cancun. Vi gick igar morse upp vid halv sju for att komma ivag i tid och resan gick som smooort. Har faktiskt aldrig varit med om en smidigare resan. Vi fick aka till Playa Del Carmen dar vi var tvugna att byta, sedan darifran till Cancun dar vi bytte till en lokalbuss som tog oss till Puerto Juarez och darifran farja till on. Det var inga jattelanga avstand men byten och grejer brukar anda ta sin lilla tid. Dock sa behovde vi inte vanta en enda minut, vi hittade ratt direkt och allt bara flot pa. Strax efter tio var vi framme och vi var HELNOJDA.

On ar 8 km lang och inte alls lika bred, alltsa en liten o. Det finns bara nagra fa bilar har men en herrans massa golfbilar som folk tuffar omkring i. Liksom resten av Mexico ar det fantaaaaastiskt vackert har, stranden, havet, ja vid det har laget har ni ju forstatt hur det hela ligger till sa vi ska inte ga in pa mer detaljer och gora er avundsjuka. Vi visar bilder sen istallet.

Vi bor i ett knallrosa hotell, perfekt tyckte vi, och vi lyckades fa ner priset sa vi bor riktigt billigt och bra. Idag har vi bara chillat pa stranden och forsokt lapa i oss sa mycket sol som bara ar mojligt! Imorgon ska vart skinn namligen fa chilla lite for vi ska dyka, tjohooo!

Ikvall ska vi dricka margaritas och skriva vykort. Vi far inte dricka for mycket bara for da kommer ni ju inte kunna lasa vad vi skrivit sen, det hade ju varit tarvligt.

Puss och kram

Linnea

Kommentarer
Postat av: Linn

Sjukt nice med dykningen, håll fingrarna borta från den där vita knappen bara Linnea ;)

2012-03-27 @ 07:52:30
Postat av: kh

Tack för nyheter!

2012-03-28 @ 17:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0