Hejhejhalla

Gissa vilka som ar tillbaka i Inglewood! Jo namligen SEMESTERLIGAN!
Det blev lite for fint for oss dar i Del Mar, lite for mjuka sangar och for god frukostbuffe. Vi saknade vaningssangarna och frukosten har (som ar endast en torr muffins).

Men vi hade i alla fall ett par riktigt bra dagar i Del Mar. Vi har fatt se Hannas lag UAA vinna tuneringen!! TJOHOOO GRYMT! Nu ar de en av de 8 lagen kvar som stravar efter att bli nummer 1 i USA, GO SEAWOLFS!


Syskonkarlek!!



Forutom att kolla matcher har vi ocksa vart ute och gatt vid en strand vid namn Torrey Pines. Det var en valdigt fin strand med en haftig bergsklippa. Uppe pa berget fanns det manga olika stigar som vi vandrade omkring pa. Det var valdigt vackert dar och vi angrade sa att vi inte hade med kamera!!!!

Vi har ocksa vart i La Jolla, ett valdigt mysigt stalle. Dar kryllade det av salar pa stranden, otroligt sota var dom. Stora tjocka salar och sma sota bebissalar!




Lite faglar




I den lilla staden ovanfor stranden hittade vi ocksa Cold Stone, en fantastisk glassbar som Linnea introduserade for mig.



Nu ser vi mycket fram emot Mexico!! Vi borjar bli lite bleka nu som ni kanske ser? Det ska vi nu andra pa forstar ni! Vi ar valdigt nojda med var vistelse i Kalifornien. Vi ar sa glada att det finns sa snalla amerikaner! Det ar inte klokt va fantastiska vissa manniskor ar, familjen Malloy ar ju ett bra exempel. De har hjalpt oss att spara en hel del pengar genom att lata oss bo hos dom helt gratis och lanat ut deras bil. Tacktacktack sager vi till dem och hoppas att de kommer till Sverige och halsar pa oss :)

Nu ar det dags att checka av nasta land pa listan, Mexico!





Ha det godis!


Lisa

Kommentarer
Postat av: Linn

Hey, en fråga är säl och fågelbilden google bilder eller era? :)PUSS

2012-03-15 @ 21:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0