Tillfalligt avbrott

Vi ar skamligt daliga pa att blogga just nu det ar vi medvetna om och ursaktar oss sa mycket for detta. Dock sa lovar vi ingen forandring riktigt an pa nagra dagar for fallet ar namligen sa att vi har det allt for bra (!!!!!!!!) for att slosa en enda minut pa att sitta inne framfor en datorskarm! Gili ar himmelriket pa jorden och vi fullkomligt vralalskar det, om det nu kan klassas som ett ord...

Tyvarr sa kan jag ocksa meddela att vi inte kommer vara skypeaktuella denna sondagseftermiddag heller da vi kommer vara strangt upptagna med att ta en powernap efter var nyligen utforda "fun dive" och ska vila upp oss infor kvallen da det ar utgang for femte dagen i rad.

Jag kan ocksa passa pa att meddela att under vart dyk idag, som hade malet att se hajar men misslyckades, sa sag vi en nastan tva meter stor stingrocka. Detta ar tydligen valdigt ovanligt och ingen av vara tva divemasters hade sett nagon sa stor och sa nara forut. Riktigt maktig var den, svartvitprickig som bara sjutton och den rorde sig runt oss med spoklika rorelser. Sa aven om vi garna velat se nagra hajisar sa tyckte dom att vi inte skulle vara besvikna for detta ar mycket coolare. Kul for oss va!?



Underbart ar kort, nu ar det dags att runda av bloggkalaset. Nu vet ni i alla fall att vi lever och har det helt underbart bra sa kann ingen sorg for oss Goteborg (och Halmstad)!


Puss och kram!

Linnea

Kommentarer
Postat av: kh

Snällt av er att ni hör av er.

Här är fortfarande kallt och skönt.

2012-02-12 @ 10:59:47
Postat av: Janne

Gött att höra av er! Är ni mer under vattnet än över?

Hur funkar det med dykningen,fridyk eller med assistans? Intressant att ni letar efter hajar!

Var det 15/2 till staterna från Bali eller?

Hörs!

2012-02-12 @ 13:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0