In the ghetto

Hej hopp i lingonskogen! Vi bor fortfarande kvar i Inglewood och det ar lika roligt varje gang nagon vi traffar far hora att vi bor dar. Bara det gor det vart det. Sen att folk blir ranade pa hotellet och skjutna runt hornet ar en annan femma. Nu betyder inte detta att nagon behover vara orolig for oss for vi har det lika bra for det! Dock sa ska vi imorgon forflytta oss till det lite finare Orange County och hanga dar ett tag!

Just nu jobbar vi forfullt med varan spontanitet. Vi har inga direkt planer over nagot alls utan tar dagarna som de kommer, gor det vi kanner for och andrar oss om vi hittar nagot som verkar battre. Vi hanger med folk vi lart kanna pa busshallplatser och snabbmatskedjor och allt ar en enda stor succe ska ni veta!

LA ar stor som in i ****** och mycket ballt. Dock ar staden totalt uppbyggd kring att man ska ha bil sa det kan uppsta lite krangligheter da och da. I tva dagar har vi haft hyrbil och cruisat runt med den. Trots att vi hade GPS sa blev det en herrans massa cirklar vi korde runt i i Hollywood och Beverly Hills. "Oj, detta ar fjarde gangen vi ar vid denna bron nu" ar ett helt okryddat citat som uppstod da vi forsokte komma sa nara Hollywood-skylten som mojligt. Att aka metro in till stan fungerar ocksa bra men bor unvikas da morkret faller om man vill ha kvar sina vardesaker, sa det har vi gjort och inget ont har hant oss!

Forutom att traskat omkring pa Walk of Fame i Hollywood och spanat pa sinnessjukt tata manniskor pa Rodeo Drive i Beverly Hills har vi ocksa sett en enastaenda solnedgang i Malibu, promenerat pa Monica Beach, jagat solens sista stralar uppe i det kalifornska bergen, utforskat LA-downtown, introducerat svensk Absolut Vodka for olalskande amerikaner, atit en jakla massa skrapmat osv osv.
Imorgon har vi frukostdate med en amerikansk familj pa Manhattan beach som som vi larde kanna pa Taco Bell. De ska sedan ge oss skjuts till Orange County da kollektivtrafiken dit enligt dem ar narmare obefintlig. Tank vilken tur att vi blev tacosugna vid precis ratt tillfalle.



Nu ska vi agna kommande stund att packa vara ryggor som bara blir fullare och fullare, hemska USA som har sa mycket fina klader som bara vantar pa att vi shoppade av oskyldiga svenskor.

Forhoppningsvis sa har vart kommande hotell en battre dator, da ska ni fa sa grymma bildbomber att ni nastan ramlar av datorstolarna dar hemma.


Xoxo, gossip girl

Kommentarer
Postat av: Linn

Hallå blev någon seriöst skjuten vid ert hotell?? :O

2012-02-27 @ 18:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0