Gili Trawangan, paradison

Hello!
Nu har vi kommit till Gili Trawangan, en av de tre Gilioarna. Efter Kuta tog vi oss till norra Bali och till den lilla LILLA staden Lavina. For oss var inte Lavina nagot att ha tyvarr. Det var en valdigt liten stad, nastan inga turister, stranden var forskracklig, vart hotellrum var invaderat av insekter osv osv.. Vi bestamde oss ganska sa fort for att har stannar vi INTE lange.
Sa det blev endast tva natter dar, eller det blev rattare sagt en och en halv natt. Vi begav oss namligen till Gili oarna klockan 4 pa morgonen den andra natten. Resan tog ca 4 timmar, 3 timmar bil och en timma bat. Batresan var ju inte sa lang, men resan blev anda jobbig da det var valdigt vagigt ute pa havet. Baten guppade som bara den! Det var forvanande att vi inte blev sjosjuka som halften av de resterande resenarerna blev.

Gili Trawangan ar on som ligger langst ut till hoger


Vi har hort sa mycket bra om gilioarna, och sa fort vi hoppade av baten och gick iland pa on sa forstod jag vad alla pratat om. Jag alskade on redan vid forsta ogonkastet. Vattnet, sanden och miljon ar helt underbar. Vattnet ar sa klart. Det borjar med en turkosbla farg nagra meter ut fran stranden, sen byter vattnet farg till en jattefin morkbla farg. Sanden ar vit och mjuk. Pa gatorna ar det sa tyst, det finns endast folk som gar, cyklar eller aker hast och vagn. Inga hogljuda bilar och mopeder som kor omkring som galningar.


KOLLA VATTNET

Igar var vi pa stranden ett tag, sen satt vi pa ett jattemysigt cafe pa stranden och drack shakes och kaffe. Senare pa kvallen at vi middag pa en restaurang pa stranden. Inte nog med att det ar jattemysigt pa alla restauranger, de har valdigt god mat ocksa!

Idag vaknade vi sent och at en god frukost pa var otroligt fina balkong. Balkongen ar valdigt stor och bestar av tva stolar, ett bord och varldens goaste liggsoffa. Dar lag jag och Linnea och chillade ett tag, medan Linn blev lite rastlos och bestamde sig for att hyra en cykel och kolla runt pa on. Efter ett tag bestamde vi oss for att sahar mycket chillande kanske inte ar okej, sa vi hyrde ocksa varsin cykel. Vi cyklade runt hela on, men efter halva vagen sa kom varldens storsta regnsskur. Vi cyklade snabbt som attan till ett trad for att inte bli for blota. Men regndropparna lyckades tranga sig igenom tradkronorna ganska sa bra. Det var likabra att fortsatta cykla tankte vi.
En till en borjan valdigt fridfull cykeltur slutade i ett blott regnkaos.
Men likaglad ar jag for det, men gladast ar nog raven!
Nu ska jag chilla vidare har pa Gili, hoppas ni har det gott dar hemma ocksa.


/ Lisa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett dopp i det vattnet hade inte varit dumt just nu och värmt upp en kall vinterkropp!!

Ser härligt ut.

Ha det bra

Marita

2012-02-02 @ 12:03:09
Postat av: Tompa

Här är det 14 gr kallt...bara så ni vet vad ni missar. Det låter som en häftig ö. Nu ska Betty och jag till gymmet...ha det!

2012-02-05 @ 16:48:15
Postat av: Sofia Jönne

NI MÅSTE ÄTA GRILLBUFFÉN PÅ THE BEACH HOUSE!!!! SÅ GRYMT GOTT. Ligger en bit ner på den "stora" gatan :) Avis på er i minusgraderna! :)

2012-02-05 @ 20:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0