Elefanten och kaninen utforskar staden!

HELLO!! Efter fyra natter har i SF har vi hunnit med en hel del, mest shopping..hehe. Vi ar riktigt bra pa att shoppa ska jag tala om, en av vara storsta talanger.
Nej men vi har faktiskt sett och gjort lite annat ocksa. Vi har akt cable car och strosat runt pa Fisherman's Wharf (vi shoppade bara lite dar). Jag visade Linnea den fantastiska hamburgerkedjan "In-N-Out". Vi tog en double double with everything and onion, inte en large milkshake dock.. (Familjen Cederquist vet vad jag snackar om).




Igar hyrde vi cyklar och tog oss till en av de moderna varldens sju underverk, namligen Golden Gate Bridge! Det var en ganska hard cykeltur da det blaste nagot forskrackligt pa vagen langs havet. Men som tur var hade vi hittat varsin mossa dagen innan som varmde skont. Efter en halvtimmes cykeltur kom vi antligen fram till bron. Dar blev det en kort pause med korv med brod. Dar fick aven vara kameror jobba en hel del. Vi hade valdigt tur med vadret, sol och bla himmel! Det tackar vi vadergudarna for! Men satan va det ar kallt har, sa kallt sa att vi far anvanda sockar som vantar.





Efter bron tog vi buss tillbaka till downtown och gick sedan till Chinatown. Dar kande vi oss hemma :) Det var lite tokigt, for vi sag mycket grejer i affarerna som de salde i Kina, men det var saklart mer an dubbelt sa dyrt. Vi at aven en kinesisk middag dar innan det var dags att traska hemmat i kylan och krypa ner i vara sma sangar i vart kalla kalla rum.

Idag gick vi upp ganska sent efter att ha tryckt pa snooze-knappen ca 10 ganger.. Sen blev det en brunch som bestod av pannkakor och flingor. Vi tog oss sedan till den stora parken Golden Gate Park dar vi promenerade runt lite. Det var mycket att titta pa dar. Det fanns olika museum och mycket folk som gjorde olika aktiviteter i parken till exempel rullskridskodans. Har ser vi en tjej som hoppade runt pa ett ben, lite konstig.. Men hon hade fin sjal.


Vi besokte aven det beromda hippie kvarteret Haight Ashbury. Det var verkligen en trevlig gata att ga pa. Det fanns manga speciella butiker och speciella manniskor. Dock stotte vi pa en lite val speciell typ, en galen man som forfoljde oss. Det var valdigt obehagligt. Jag tror att han var drogpaverkad eller liknande, for han betedde sig valdigt konstigt och skrattade at oss nar vi pratade. Han gick in i alla affarer vi gick in i och stod bara och glodde pa oss. Tillslut markte personalen i affaren att denna mannen inte hade alla hastar hemma. Sa de gick och pratade med honom vilket slutade med att de ringde polisen. Sa vi fick beratta for polisen att vi blivit forfoljda och de forklarade sedan for oss att han var kand som en galen man men hade aldrig gjort en fluga fonar.


Har vi alla hastar hemma i stallet tro?

Nu ar det dags for mig att sluta, maste ha min skonhetssomn. I morgon ska vi aka och kolla pa de storsta traden i USA.
HA DE!

Lisa

Kommentarer
Postat av: Lena

Kul att höra ifrån er!

2012-02-20 @ 11:48:47
Postat av: Linn

Vad fina bilder! Jag diggar mössorna ;) Men vad läskigt med den där gubben! Jag har ett önskemål om outfits nu när ni har shoppat så mycket kläder. PUSSSSSAAR till er mina sötisar

2012-02-20 @ 14:45:38
Postat av: KH

Undrar var ni hittade dom mössorna!

2012-02-20 @ 20:51:55
Postat av: Carolina

Vilken läskig snubbe! Fy sånna får ni hålla er borta från! Annars verkar San Fransisco vara en trevlig stad :) Soo long era shopoholics!

2012-02-22 @ 14:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0