Time flyes

Ja tiden fullkomligt flyger fram här i det stora äpplet, och som ni säkert förstår så är inte bloggen vår högsta prioritet nu säher med mindre än en vecka kvar. Sorgligt men sant! Fina bilder har vi dock att visa upp ifrån Mexico, snart så!

Men vi har det bra här i alla fall! Idag har vi ägnat våran söndag åt att strosa runt i härliga Central Park. Här är supervårigt, riktigt skönt väder med sol och hela köret, så i parken kryllade det av hurtiga människor som passade på att njuta av sin påskhelg i stadens egen oas! Vi har ingen aning om vad det egentligen var, men av en slump traskade vi rakt in i värsta tjohejet som ägde rum på hela den övre delen av fifth avenue. Gatan vad avspärrad och smockad av uppklädda påskfolk med fokus på hattar! "Galnaste hatten vinner" verkade det som att det var som gällde och folk gick runt med fågelbon och blomkrukor osv på huvudet! Det var också en del shower på gatan, privatpersoner som försöker få så många människors uppmärksamhet som möjligt och om dom gör något bra så ger man dem pengar. Vi såg bl a ett gäng grymma hiphopkillar och en trollkarl. Trollkarlen var riktigt rolig och han var nog den som drog till sig mest puplik av alla, och vill ni veta vem som tjänstgjorde (ofrivilligt) som hans assistent? Jo det var Lisa Cederquist det! Hon fick hjälpa till med både det ena och andra och drog hem många applåder minsann! Inte var dag man gör sådanna arbeten mitt på fifth avenue!

Vi har under dagen även hängt en stund på Applestore, promenerat på Brooklyn Bridge, sett Frihetsgudinna och varit vid Ground Zero. Dock så behövde man ha ett speciellt passerkort för att få komma in till själva monumentet och dom gav bara ut en viss mängd sånna så vi fick inte komma in. En väldig massa poliser och säkerhetsgubbar vimlade i området. Vi kunde i alla fall beskåda det nya WTC som börjar se hyfsat färdigt ut. Det var tråkigt att vi inte fick se själva monumentet, men vi kanske försöker en annan dag igen. Förutom det så har vi väl hunnit med rätt mycket idag ändå? Bra för våra hårt arbetande plånkor att få en paus från shoppingen. Imorgon ska vi nog ta tag i den lilla rackaren Empire State Building.

Vad har vi mer att berätta då? Vi gillar NYC skarpt båda två! Vi äter Halal food hela tiden, det är mat som säljs lite överallt i staden i små stånd och är oftast fasligt gott. Imorse åt vi korv och bröd till frukost. Lisa har bara ketchup med jag har senap också. Jag köpte världens finaste örhängen igår. Våra fötter är grymt trötta efter allt traskande överallt hela tiden det är dom inte vana vid efter allt slappande i Mexico. Vår solbränna börjar redan lägga sig. Vi har lite ångest över att vi inte kommer få dyka på antagligen ganska länge. Har vi berättat att vi gjorde två dyk till de sista dagarna i Playa? Grymt var det!!!! Om man räknar bort själva minutrarna med hajarna som vi hade i dyket innan på Isla Mujeres så var dessa två dyken utan tvekan de roligaste vi någonsin gjort! Vår divemaster var asskön, dykplatsen annorlunda och spännande, sikten fantastisk och vi såg massa coola grejer!

Nu ska vi massera våra fötter och äta vårt påskgodis som vi har hittat innan vi kryper till kojs. Trevligt att råkas!

Linnet

Kommentarer
Postat av: kh

Gå till High Line Park!Ligger vid 10th Avenue, 23rd Street1

Kram

2012-04-09 @ 18:24:18
Postat av: kh

Gå till High Line Park!Ligger vid 10th Avenue, 23rd Street1

Kram

2012-04-09 @ 18:25:12
Postat av: Hanna

"Time Flies".......

2012-04-11 @ 08:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0