Koh Samui

Hejsan hoppsan lillebror!

Nu har vi forflyttat oss over till den ostra sidan av sodra Thailand och befinner oss nu pa on Koh Samui. Vi bor nara Lamai Beach pa ett mysigt litet resort som ags av ett gulligt austrailenskiskt/thailandskt par. Det forsta vi gjorde nar vi kommit var att packa upp JARNET, vi ska namligen vara har i hela atta dagar och sju natter och det fanns gott om galgar. Gottmos tyckte vi som knappt har packat upp ur vara knokade ryggor en anda gang! Det andra vi gjorde var att pynta hela rummet med allt glitter vi samlat pa oss langs med vagen, sa nu trivs vi som skalbaggarna i koskiten!

Imorgon ar det ju nyarsafton och da kan man aldrig fa for mycket av glittret (inte for att man kan det annars heller). Vi planerar att ha en hejdundrandes nyarsfirning och dagen till ara ska vi traffa Sara och Max for forsta gangen som just har anlant hit till on, kalaskul!

Idag har vi spenderat dagen vid hotellets pool, vi har stekt, simmat mellan varandras ben och lekt med bollen. Forresten sa slog jag och Lisa nytt rekord med vara strandtennisrack igar - 249! Inte sa pjakigt va??

Nu blir det movienight pa rummet! Den forsta filmen vi ska se ar The Beach med Leonardo DiCaprio for till den stranden dar filmen utspelas ska vi snart aka! Pa Koh Tao ligger den, och Linn berattade for nagra dagar sen hela handlingen for mig och Lisa som inte har sett den (och trodde att vi inte sjulle hinna gora det heller) och strax efter det kom vi till detta hotellet dar dom hade den till utlans, tabbe va?!


KJAMIS

Linnea

Kommentarer
Postat av: Lena

Grattis till strandracketrekord och ha ett riktigt glittrigt nyårsfirande! KRAM!

2011-12-30 @ 14:46:40
Postat av: Helen, Lars och Elin

Hej Linn!

Vill önska dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År därnere i Asien! Vilket äventyr ni är ute på! HA det gott! Kram från Frösakull

2011-12-31 @ 13:15:52
Postat av: Carolina

Gott nytt år tjejer!! Hoppas ni har det superbra, tänker på er :) Pussss <3

2011-12-31 @ 17:42:11
Postat av: Anonym

2012-01-01 @ 13:33:16
Postat av: Marita

Hej!

Linn, hoppas du hade en riktigt bra 20-årsdag med sång och paket.

Gott Nytt År tjejer.

Kram Marita,Per, Louise

2012-01-01 @ 13:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0