Dan fore dan for dopparedan...

Hej hopp i julstressen! (eller?)

Nu ar klockan tre pa eftermiddagen och vi ankom till Ao Nang, 17 km fran Krabi stad, for ca tre timmar sedan. Vi hade i forvag hort att Ao Nang ar otroligt turistigt, packat med svenskar och lite Mallorcakansla. Perfekt tyckte vi att det lat, som har att ata ett svenskt julbord pa julafton som viktigaste mal med dagen!

Det positiva med att ha sa otroligt laga forvantningar pa ett stalle ar att man ofta blir glatt overraskad, och mycket riktigt! Trots att det ar en hel del svenskar har (vilket det for ovrigt verkar vara i hela Thailand - ar landet tomt dar hemma eller? alla verkar ju vara har..) sa ar det faktiskt lite mysigt! Dessutom valdigt latt att ta sig ut till andra mindre oar och det planerar vi nog att gora, Railey beach tanker vi besoka imorgon, tar ca 20 minuter med "longtail boat".

Vi har julhelgen till ara lyxat till det lite for oss sjalva (det ar vi varda efter de senaste dagarnas harda arbete pa brannan) och tagit in pa ett hotell. Lite finare an vad vi ar vana vid ar det allt och det ar ju alltid kul, jag menar det ar ju bara jul en gang om aret!

Vi har just atit en sen lunch och ska nu fixa lite livsviktiga grejer pa natet (som att kolla pa Beyonces musikvideo) och sedan skall vi fortsatta vara livsviktiga arenden med att inhandla en himla massa glitter som vi ska pynta vart hotellrum med infor julafton. Lite onodigt kanske du tanker att det ar da, men ack sa fel du har, vi ska namligen ateranvanda det pa nyar ocksa!

Dagens viktigate uppgift har bestatt av att boka det omtalade julbordet som vi planerar att trycka i oss mat fran hela julafton lang. Sagt och gjort, pa Bernie's kommer vi att befinna oss dagen till ara! Vi har dock blivit tvugna att inse att vi inte kommer fa nagot helsvenskt julbord inte, men efter att inte ha atit nagot som ens ar i narheten av svensk mat pa tre manader sa ar vi ju inte direkt krasna, sa det kommer nog att bli succe anda!

Nu ska vi kila. Lisa sitter i en nagelsalong vagg i vagg med oss och gor akrylnaglar och vi ar otroligt spanda pa hur tjusig hon har blivit! Vi rapporterar resultatet senare! Likasa tavlingsresultatet kommer inom kort, sa hall i hatten KH!

PUSS

Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0