Plotsligt hander det..

Kors i taket och ring i golvet, jag hoppas att ni inte blir sa chockade att ni ramlar av stolen nu nar det blir blogginlagg tre dagar pa raken!

Idag steg vi upp tidigt som attan (halv nio) for att hinna med frukosten som bjuds pa vart hostel. Den var dock inte sa mycket att ha, en slags havregrynsgrot som var extremt sot. Men gratis ar gott resonerade vi och tryckte I oss sa mycket vi formadde. Sedan begav vi oss nagra kilometer bort dar vi spenderade formiddagen med att spana in Mayaindianernas ruiner. Ett stort omrade var det som lag valdigt fint alldeles vid havet och det var mycket turister dar!



Efter det promenerade vi till samma vackra strand som vi var under gardagen och hangde dar resten av dagen. Det var skont I vattnet och vadret holl sig pa mattan sa vi ar helnojda. Vi at grot till frukost, quesadillas till lunch, tacos till middag, ol till mellanmal och dessutom massa vatten. Sa da vet ni det!




Hyfsat snygg omgivning!




Just det, holl pa att glomma o beratta att vi traffade pa Superman pa stranden ocksa. Han var faktiskt extremt trevlig, han bjod oss pa kex och varm choklad (men vi tackade nej for vi var sa varma) och presenterade oss for hans van Ninjan som ocksa tittade forbi. Sedan flog dom vidare, bara sadar.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Toppen! Nydelig!

Klem o Kram

2012-03-24 @ 09:50:08
Postat av: Janne

Så fina ni är! Va kul att superman kom förbi! Är ni kvar till den 5/4?

2012-03-24 @ 09:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0