Glider runt i OC

Hi dudes!!
Vi har det valdigt bra har hos familjen Malloy! De ar sa snalla!! Vi har fatt ata riktigt god frukost, grovt brod och yoghurt med musli. Later nastan som en svensk frukost dar hemma va? Det ar valdigt hemtrevligt har i hemmet ocksa. Tva valdigt sota hundar som alskar att gosa med oss och tva barn som berattar for deras vanner att de tycker att det ar riktigt coolt att tva svenska tjejer bor i deras hus.


sotisar

I mandags var det inte sa fint vader sa da akte vi till ett shopping mall. Basta ideen vi kunde komma pa en regnig dag, men vad vi inte visste innan var att detta inte var inomhus.. Sa vi fick springa mellan alla affarer da regnet osde ner... Senare pa kvallen akte vi hem till vara nyfunna vanner vi traffade i San Francisco. Dar kollade vi pa film och akte och at den underbara In-N-out burgaren! Den ar sa god!!


Har ar var lilla bil som vi har fatt lana.


Igar fick vi vara med om en riktigt haftig upplevelse. Vi fick folja med tva poliser i Long Beach och kolla hur de arbetar. Det var namligen sa att jag berattade for mr Malloy att jag ville bli polis, och ratt som det var hade han fixat sa att vi kunde fa aka med tva poliser i nagra timmar. Han ar storsta fixarn!
Sa jag och Linnea akte i varsin bil med varsin polis och fick vara med "in action". Det var dock en valdigt lugn dag, tisdag mellan klockan 09.00 och 14.00 ar inte den tiden de farligaste brottslingarna lever loppan. Men visst hande det grejer i Long Beach. Linnea fick traffa en mordare, och vara med nar hennes gubbe jagade och tog fast en snattare. Jag fick aka med till en lagenhet dar de misstankte att en man hade tagit livet av sig, men han levde som tur var. Det storsta brottet for dagen var nog nar en man i narmare 60 ars alder hade gatt in i en affar med en tom kartonglada och fyllt den med en hel del varor inne pa Wal Mart. Han fick aka med i var bil sen och jag fick folja med till finkan! Dar visade det sig att han var lite galen, han borjade att spotta runt omkring sig och fick da pa sig en "spitting mask". Men da borjade han tugga hal pa masken och spotta igenom den. Jag fick inte folja med anda upp till finkan men jag fick hora senare att han hade forsokt ta livet av sig.. Det var nagra valdigt intressanta timmar med polisen och det var valdigt spannande. Jag hoppas att detta blir ett plus pa pappret sen nar jag soker in till polishogskolan :)



Idag har vi fatt smaka pa Sverige!! Vi var namligen och besokte IKEA!! WE LOVE IKEA, SWEDEN SWEDEN!! Vi at gravad lax och kottbullar dar, smarrigt va? Vi kande oss verkligen som hemma dar inne.




Vi liker san kottbulle


Se sa mysigt vi hade det





Vi var aven pa Huntington beach en stund idag och pa hemvagen at vi pa en Italiensk restaurang. Mycket mer an sa har vi inte hunnit med an sa lange, men det lat val inte sa pjakigt va?


Tranar lite pa Huntington Beach


Linnea rensar dagens fangst, FESK!




See you later calculator!


Lisa

Kommentarer
Postat av: Linn

Cooooolt med polisbil! Hur gamla är barnen ni bor med? Hur länge ska ni stanna i SFO? Vet ju en viss person från Gili som kommer dit den 5e ;)hahaha

2012-03-02 @ 23:28:02
Postat av: Lena

Tänk att vi är på samma kust som ni!

2012-03-03 @ 07:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0