Vad gor man om man inte kan ligga pa stranden?

Hmm.. ja om det inte hade regnat sa forfarlig hade vi kunnat shoppa en hel del. Men det gar ju inte det heller. Nu nar Sara och Max ar har hade vi kunnat hanga lite med dem.. Men Max har tyvarr blivit sjuk. Sa VAD gor semesterligan nar det ar regn och storm?

Vi loser det ganska sa bra med att sova till klockan ar tre pa dagen, som vi gjorde igar. Vi har valdigt tur som har en dvd-spelare och en hog med dvd-filmer att kosa oss med pa vart hotellrum. Vi har sett en hel del filmen, valdigt mysigt anda!

Idag sov vi dock bara till klockan 11 ungefar, sa efter en film pa rummet bestamde vi oss att sta emot vadret och ta oss till Lamai stad. Val inne i stan var det inte latt att gora nagonting, eftersom det var stromavbrott i hela stan. Vi kunde inte ens ga och ata! Jahopp tankte vi, tre sma drankta katten, hungriga katter.. Vi gick till en restaurang och bad om att fa kall mat, typ sallad. Det fick vi iallafall och efter ungefar en timma kom strommen tillbaka igen!! Tjohoo!!
Da rusade vi direkt (i regnstormen) till ett internetcafe. Sa har sitter vi nu och har suttit har i ett x antal timmar. De tre sma drankta katterna har i alla fall blivit torra igen! Och snart ar det dags for mera mat!
Har ar vi, tre nojda katter :)
Kos dere masse daaaaa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0