Rafting stavas KAOS pa Bali

Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan vi skrev har pa bloggen. Det har saklart en forklaring ocksa. Vi har helt enkelt haft fint vader for omvaxlings skull!! :) Sa nu har vi battrat pa brannan lite till :)

I onsdags var vi pa rafting, vilket aventyr! Vi akte bil i nastan 2h for att komma till borjan av floden.Vi fick nagra fa instruktioner, varsin hjalm och flytvastar. Sedan studsade vi ner for floden i en hejdundrande fart! Vi paddlade som aldrig forr och det var riktigt roligt!

Men redan efter nagra minuter fick vi problem. Ett trad hade ramlat over floden och vi var tvungna att ga ur baten och hoppa over tradet. Detta var lattare sagt an gjort och jag (Linn) snubblade saklart i. Aven om vattnet bara rackte mig upp till knana, sa var strommen sa stark att jag inte kunde ta mig upp. Jag fullkommligt tjot av skratt och tappade en av mina flipflops. Var balinesiske rafting instruktor grabbade tag i min flytvast, samtidigt som han holl om tradet. Om han inte hade gjort det sa hade jag nog flutit ivag lika latt som flipflopen gjorde.



Inte sa langt dar efter sa intraffade en annan dramatisk handelse. Vi aker med hela baten i full fart rakt in i en sten. Detta gor att alla i baten kastas bakat. I denna stund intraffade en massa saker samtidigt. Lisa flyger med hjalmen rakt in i balinesens skrev och han skriker "YOU CRUSHED MY BANANA", vilket gor att vi alla bryter ut i ett fullstandigt gapflabb, samtidigt tappar Linnea sin paddel och vi vander oss om for att se var den tog vagen. Da aker vi in i ytterligare en sten. Lisa tippar baklanges, med huvudet forst ur baten. Hon voltar och landar pa huvudet under vattnet. Som tur val var hade hon hjalmen pa sig och klarade sig relativt oskadd. Hon kommer snabbt upp till ytan och kniper for sitt liv om sina lilaglittriga flipflops som star rakt ut i de starka strommarna. Balinesen ar fortfarande ur balans efter banana insidenten och Lisa borjar att glida med strommen bort. Vi fick panik i baten, men Linnea var snabb och rackte henne en ara och hon lyckades att inte forsvinna bort med strommen. KAOS ar bara fornamnet pa denna situationen som vi senare ser pa som mycket rolig.

Som avslut pa raftingen fick man aka med baten ut for ett 5m hogt stup! Det kittlade rejalt i magen. Linnea som satt langst fram i baten veks pa mitten nar vi traffade ytan och hon flog upp och ner som en vante. Lyckligtvis klarade aven hon sig oskadd, sa nar som pa en lillfingernagel som brots.



Trots alla faror och obehagliga incidenter som intraffade pa raftingen sa var det anda sjukt kul! Under tiden fick vi aven se tre olika vattenfall och uppleva en valdigt fin natur. Rekommenderas starkt till alla vaghalsar dar ute!

Over and out //Linn

PS. Riktiga bilder fran raftingen existerar, de gick inte att lagga upp nu, men STAY TUNNED

Kommentarer
Postat av: Lena

OMG! Tur att vi har er hela...helt livsfarligt ju!

2012-01-29 @ 20:44:24
Postat av: Lollo

Lollo säger: Fett coolt!

Mamma säger: åh herregud tur att jag inte visste om detta! Tycker dom ska hålla sig till kortspel i fortsättningen!

2012-01-29 @ 22:11:35
Postat av: P

Helt galet.Tur att ni klarade er helskinnade. Linn var det flippen eller floppen du tappade?

//P

2012-01-30 @ 09:18:07
Postat av: Mona B

My godness ;-o! Balinesen söker nog efter nytt jobb! Kram Moster

2012-01-31 @ 19:17:12
Postat av: Tompa

Ta det lugnt tjejer :-)

2012-02-05 @ 16:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0