Nyttarsaften

Vi ar ju lite smanorska av oss sa vi firade nyttarsaften medans ni andra firade nyar. Och det var DRITDEILIG! Dagen spenderades tillsammans med allas vart favoritpar Sara och Maximilian och det var affarsstrosning och restauranghang som stod pa schemat. Sedan begav vi oss hem till oss for powernap foljt av sminkning och haruppsattningar. Det ar ju bara nyar en gang om aret sa da kan man ju passa pa och smeta pa extra mycket smink! Flipflopen lamnar dock inte vara fotter, vilka hogtider det an galler. Dagen till ara hade vi daremot riktigt snygga glajjor pa oss. Se och njut!





Nar vi var klara begav vi oss tillbaka in till Lamai stad for en smaskig nyarsmiddag, och sedan akte vi vidare till Sara och Max hotell dar vi satt och njot av havsutsikten pa deras balkong i nagra timmar. Vid tolvslaget stod vi uppe pa hotellets takterass och tittade pa alla fyrverkerier med oppna munnar. Det var verkligen en perfekt plats att befinns sig pa vid just tolvslaget och vi var forvanade over att inte fler av hotellets gaster hittat dit. Men mer plats at oss!




Efter det tog vi en taxi in till Chaweng stad som ligger ca 20 minuter bort och ar storre an Lamai. Vi akte i en stor taxi som vi delade med fem engelsman och vi sjong for fulla muggar alla sanger gjorda av svenskar som vi kunde. Mycket ABBA blev det och dom var sakert mycket imponerade av vara sangroster. Sedan var det buckets och dans pa the Green Mango resten av natten! Lyckad kvall skulle vi vilja sammansfatta det som!




Kommentarer
Postat av: P

Hallå tjejer. Roligt och se att Ni går all in på festerna, förstår att Ni väljer en något mer dämpad bild till Er logga, som liksom neutraliserar Er party image. Gott Nytt År//P

2012-01-03 @ 21:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0