Gili Trawangan - Paradiset på jorden

Hej!

Här kommer lite bilder ifrån ett utav bästa ställena som vi besökt under resan. Gili T. En liten liten ö utanför Lombok i Indonesien. På Gili råder totalt lugn. En fantastisk strand, med det klaraste vattnet jag någonsin har sett. Det var som att bada i en pool. På Gili finns inga mopeder eller bilar, bara cyklar och häst och vagn. Dykningen på Gili är helt fantastisk och maten är underbar. Turisterna på Gili Trawangan är enbart backpackers. Barnfamiljer och äldre människor är mycket ovanligt. Gili är känt för att vara ett riktigt party ställe, och det var det verkligen. Mysiga barer vid stranden med chillmusik och reagge fanns det gått om. Men det fanns också ställen där man kunde dansa och det uppskattade vi såklart ;) Här kommer lite blandade bilder från våra två veckor i paradiset!



Se på vattnet!



Vår balkong! Vi hade ett väldigt trångt hotellrum med kall saltvattens dusch, men den här balkongen gjorde verkligen det värt!


Fortuna, en restaurang som hade den godaste tacosen! Tre kvällar i veckan hade de även en jätteduktig sångerska som sjöng Beyoncé låtar.



Häst och vagn



Stek på stranden







Det var inte alltid fint väder...



Party Tonight!



Lis och Limpis



Linja das ninja



Vårt krypin på Irish Pub! Här hängde vi i trappen. Det var mycket bättre för då behövde man inte ha ett bord mellan sig, då gick det lättare att prata. Folk kom hela tiden och satte sig i trappan och hängde med oss. Det var supertrevligt. Hur ofta händer det i Sverige att en ensam person kommer till ett gäng och slår sig ner? Det tillhör nog ovanligheterna, men inte på Gili. Varje gång som vi va ute kom det massor av folk från olika länder som hängde med oss i trappan :)



Druckit lite mycket vodka cruizer??

Vi hade sjukt kul på Gili och det toppar verkligen min lista av platser som vi besökt under resans gång! Så om ni besöker Bali, åk till Gili Islands :)

//Linn

Kommentarer
Postat av: Lena och Janne

Vad fint det var!

2012-02-20 @ 22:55:38
Postat av: Jultomten

Oj oj oj nu händer det mycket på bloggen! Vad bruna och snygga ni är !!

2012-02-20 @ 23:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0