9 grader och shorts

Hejsan hoppsan, har kommer en uppdatering fran varldens samsta bloggare!
Igarkvall anlande vi to the United States of America och San Francisco efter en 20-timmars lang resa. Resan gick forvanansvart snabbt och smidigt och efter en stunds sovande pa golvet under plygplanssatena blev vi bada forvanade over att de meddelade att vi snart var framme, herregud vi hade ju knappt hunnit se tva av alla de filmer vi ville se, lite dalig stil av piloterna dar. Vi tog the Bart (tunnelbanan) in till San Francisco dar vi bor pa ett hostel mitt i smeten. Det dar med att aga massa varma klader ar ju inte direkt nagot som vi sysslar med utan vi traskade runt i shorts och klanning. Da det kvallen till ara inte ens var 10 grader ute var det inte jatteskont kan jag meddela, men vi fick i alla fall visa upp var bruna ben... Vi kande oss inte helt redo att lamna underbara Asien bakom oss sa forsta malet intogs pa en Thailands restaurang runt hornet, dom hade till och med Singha!

Idag har det varit varmare an igarkvall, ca 16 grader, men fortfarande inte varmt nog for vara sommarklader, sa det forsta vi gjorde var att springa och kopa byxor! Under dagen har vi sedan strosat runt i affarer och hittat lite smatt och gatt, dock sa svider det lite i hjartat vid varje kop da vart ekonomiska tankande inte riktigt har hunnit inse att vi ar i USA nu, "herregud jag kopte just en kofta for tio natter pa ett guesthouse".

Nu har vi just stekt fluffiga amerikanska pannkakor (man far gratis smet pa vart hostel) och atit till lunch och snart ska vi bege oss ut pa stan igen. I fem dagar framover kommer vi befinna oss har, sa da vet nu var ni har oss!

Hej sa lange!


Kommentarer
Postat av: Kh

Är det där de har Golden Gate-bron och trådbussar?



Kram

2012-02-17 @ 10:22:16
Postat av: KH

Hej!

jag kanske glömde att trycka på Skicka.

Jag frågade om Golden Gate-bron finns där

och trådbussar.

Kram

2012-02-17 @ 10:24:51
Postat av: Limpis

9 grader! Hur gick det med era tår då? Ni flög väl i sandaler? Hur är stämmningen på hostlet? Sjukt nice med gratis pannkakor :)

2012-02-17 @ 15:34:06
Postat av: Carolina

Skönt att resan gick bra och att ni kom fram säkert :) Håller med Linn, sjukt nice med gratis smet! Nomnomnom. Ha det fortsatt bra i San Fran. ;) puss!

2012-02-18 @ 18:42:55
Postat av: Liridonna

Hei

Godt å höre att ni har kommet tryggt frem i USA:))

Hopas ni får en underbar resa Lisa och Linnea..



Kramsifamsi:D

2012-02-19 @ 17:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0