Vi har matt battre..

Idag ar inte en av de basta dagarna vi haft i vara liv, men vi hade himlans roligt igarkvall/natt sa det kan det ju vara vart!

Igar var i allmanhet en fortjusande bra dag som borjade med att jag blev vackt av en sjungande brutta med en glittrig Mexicohatt pa huvudet och balonger och tomteblogg i handerna! Jag fick tarta och kaffe och paket pa sangen och om det borjar sa sa kan man ju inte vara annat an nojd! Vi spenderade sedan dagen njutandes pa stranden och unnade oss bade fodelsedagsdrink och senare en massage. Det ar ju inte var dag man fyller halvvags till 42!! Det ar ju inte heller var dag som Lisa och Linnea har smink pa sig nu for tiden, det ar snarare nagot ganska sallsynt, men igar kletade vi pa bade det ena och andra och blev sa rara sa! (pa norska..?). Sen bar det av in i dimman! Nagra timmar senare och nagra hjarnceller fattigare stupade vi i sang. Nar vi vaknade upp igen var det till en molnig himmel, vi visste inte att dom hade sanna har i Mexico? Forsta dagen vi inte sett solen sen vi kom hit och det kanske var lika bra, da slapp vi ga till jobbet pa stranden ju!

Nu ar det bara fyra dagar kvar har i underbara Mexico, sa vi forsoker njuta som bara sjuttsingen. Sen blir det en veckas HARDshopping i NYC. Jippi sager vara ryggar.. Sist vi flog (LA-Cancun) vagde min vaska over 30 kilo. Den har gatt upp over halva sin vikt fran nar vi startade resan, da vagde den ca 14 kilo och da var det anda vinterklader med i bilden... Ratt imponerande va? Nagon har blivit en effektiv packare! Och effektivare ska jag bli! Hoho!

Da datorn inte vill sammarbeta med kameran har vi inga av gardagens svettiga (!!!) bilder att visa utan bjuder pa en gulligullig strandbild fran forna tider. Sa har bleka ar vi absolut inte langre. Glom inte det.



Kram fran Linnea halvvags-till-fyrtiotva Johansson

Kommentarer
Postat av: Limpis

"halvvägs till 42" hahaha låter ju skit deppigt! Ålders nojja? 21 låter nytt och fräscht. Bra ålder för USA :P Låter som att du hade en underbar dag/natt iaf! Massor med pussar <3

2012-04-02 @ 07:56:04
Postat av: HK

Förr blev man myndig vid 21.

2012-04-02 @ 16:07:46
Postat av: Hanna

GRRRRRRRRRRATTTTIS IGEN!! fick du mitt sms? pusss

2012-04-02 @ 22:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0