På italiensk restaurang i moskva

Hejhej! Nu sitter vi och äter igen! Idag har vi vatit och kollat på Leninmasouleet. Det var en massa säkerhetskontroller innan man fick gå in i själva graven, och man fick inte ha med sig kamera, mobil och stor väska in. När vi gick in var det dödsmörkt och det stod en beväpnad vakt vid ingången och sedan en i varje hörn inne i graven. Man fick inte prata där nere och var iakttagen av vakterna hela tiden. Ett rött sken lyste upp i mörkret över Lenin, och det hela kändes lite overkligt. Att där ligger Lenin, i egen hög person. Han såg ut som en docka där han låg den beckmörka, dödstysta graven. Det hela var väldigt kusligt.

Sedan gick vi in i Historiska Museét. Spenderade en bra stund där med händerna bakom ryggen och gav ideligen ifrån oss små hummande läten. Det var intressant och det fanns massa olika fina och otroligt gamla saker och ting. Synd bara att vi inte kunde veta exakt vad det var för grejer då det mesta endast stod på ryska.

Ikväll bär det av mot Ulan Bator på transmongoliska järnvägen, så då kommer det vara lika tyst på bloggen som i Lenins grav i fem dygn framöver. Men vi hoppas dock att vi hinner med ett hejdå-inlägg till alla våra trogna fans.

Nu måste vi skynda oss bort till godisaffären som vi såg lite längre bort! Tjing!


Kommentarer
Postat av: Lena

Vad rolig du är! Undra just hur ryskt godis smakar???

2011-10-05 @ 18:42:19
Postat av: Mikaela

Så kul att läsa! Kommer garanterat följa dig på din resa linn! Lycka till med allt:) Kram Miki

2011-10-05 @ 18:49:34
URL: http://mikksnilsson.devote.se
Postat av: maja

åh jag är så avundssjuk på er! :) kommer få abstinens utan uppdatering nu.. kram!

2011-10-06 @ 17:23:17
Postat av: Moster Mona

Hej!Linnsan. Vad kul det ska bli att följa er resa. Du kommer att vänja dig vid att det inte alltid finns mat, Ja du är ju som jag alltid hungrig(fniss). Lycka till i Ulan Bator. Kram Mona

2011-10-07 @ 20:10:02
Postat av: Hannaaa

Go blogg, gillart!

Kan ni inte skriva en liten signatur på vem det är som skriver inläggen? =)

Ha en wonderbar tågresa! HejhoppP!

2011-10-07 @ 20:17:19
Postat av: Jessica (Linns kusin)

Hej tjejer ! Ni verkar ha det super! Tänk vad ni kommer få vara med om!! Gud va häftigt att ha sett Lenin, även om det måste vara obehagligt! Ha det så kul nu på tåget :) ta hand om varandra! Uppdatera bloggen ofta ! Kram Jessica! Saknar dej Linnsan <3<3

2011-10-08 @ 17:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0