NiHao!!

Nu ar vi pa internet cafe har i Beijing. Idag har det varit full rulle hela dagen. Vi borjade med att byta hotell fran vart bekvama och lyxiga Shatan Hostel, (som tyvarr va lite for dyrt) till Happy Dragon Hostel. Det blev ett rejalt nerkop, men vi ar tuffa backpackers nu, vi klarar allt! Vi har t.ex. bokat "hard seat" pa vara 12h respektive 14h langa nattag till Xi'an och Shanghai. Men lite trasmak i roven har val ingen dott av??


Idag har vi varit pa Beijings storsta shopping gata. Det var jattefint och vi var taggade pa att shoppa jattemycket billiga saker. Men nar vi kom in i affarerna sa blev vi besvikna for priserna var samma som i Sverige. Vi fick senare reda pa att vi var pa de dyra gatorna, och att det fanns billiga marknader med bra shopping pa andra stallen. Sa vi akte tunnelbana och taxi for att leta upp en billig marknad, men vi misslyckades helt och hallet. Istallet hamnade vi pa mysiga smagator! Dar var sjukt mycket folk och en massa fina affarer. Runt om sa serverades det olika matratter, bla sprattlande skorpinjoner och tusenfotingar pa spett. Ingen av oss vagade smaka. Men vi testade lammkott pa spett och nagot annat som liknade en stekt tortillia. Det var gott!



 Wuangfujing gatan! Har har vi strosat omkring idag :)



Imorgon ska vi gora ett battre forsok pa shoppingen, och pa tisdag har vi bokat en heldag med guide till den Kinesiska muren!

Nu ska vi sova!

Godnatt
/Linn

Kommentarer
Postat av: awe

Saknar dig skinnet! Men hoppas du får en toppen resa:)

2011-10-16 @ 21:44:53
Postat av: Lena

Shopping? Var skall ni stoppa de inhandlade varorna? Iaf Linneas rygga var redan välfylld! KRAM och ha en bra Pekingvistelse!

2011-10-16 @ 22:05:04
Postat av: Hannaaa

Mamma det är lungt nea måste ju köpa presenter till oss ju, hon lyckas nog knö ner något! Antagligen är det här en korkad kommentar, men jag trodde inte det fanns Mcdonalds i Kina, är inte dom emot allt som har med Usa o göra?

2011-10-17 @ 07:29:54
Postat av: Marita

Hej! Åh, jag skulle vilja vara med och shoppa.

Kram Marita

2011-10-17 @ 10:17:58
Postat av: P

Hallå där tjejer. Xián verkar vara ett topp-resemål med spännande historia.

Hoppas era framtida tågresor inte blir alltför "träiga". Är det sådana supersnabba tåg eller? //P

2011-10-17 @ 16:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0