Sanqing Shan levererar

HEJ!

Mandagen tillbringade vi hela dagen uppe bland de fantastiska bergen! Vi kom ivag tidigt, efter frukosten, fixning, fikashopping och liftakning var vi uppe bland topparna innan klockan nio - BRA va?!? For att vara fyra morgontrotta tjejer i alla fall. Vyn som motte oss nar vi seglade over bergen med liften var helt otrolig! Vi satt dar och gapade en stund innan alla som pa given signal tog upp kamerorna och borjade fotografera. Dagen fortsatte i temat otroligt och vi ar alla eniga om att det vi sag den dagen var det vackraste vi nagonsin har sett!



Vi vandrade i borjan tva och tva och av misstag kom vi ifran varandra efter bara nagra minuter. Jag kan erkanna att det var jag (Linnea) och Linn som tabbade oss och pinnade pa utan att tanka pa att vi passerade ett vagsjal dar Ca och Lisa som var bakom oss omojligt kunde veta vad vi valt for hall. Detta kom vi pa forsent och det resulterade i att vi spenderade dagen pa olika hall. Det var synd, men i slutet av dagen hade alla haft en grymt bra dag sa slutet gott allting gott, sa Kajsa Varg och log glatt. (Ordsprak med egen twist). 

Det blev mycket promenerande, bade i trappor, pa hangbroar och pa smala gangar hogt uppe langs med bergsvaggar sa vara ben fick sig en liten omgang! Topparna pa bergen var helt makalost spetsiga och hade allmant galna former. Allt sag verkligen helt overkligt ut, och att vadret var stralande gjorde att allt sag annu battre ut. Det hela var overvaldigande och ibland blev jag sa tagen att jag inte visste vad jag skulle gora av mig sjalv. Man ville bara plocka ner hela vyerna och ha i sin ficka, for att sedan kunna plocka upp dem och kolla pa dem nar man kanner for det. Sa fort livet nagon gang i framtiden kanns lite tungt skulle man da bara kunna ta upp en liten bit av Sanqing Shans underbarhet och kolla pa en stund, och vips sa skulle allt kannas bra igen!
Eftersom detta inte ar mojligt (eller?) sa pepprade vi istallet kort med vara kameror sa att fotona sedan kan hjalpa oss att minnas varenda liten detalj!





Efter atta timmar i den fantastiska naturen akte vi vid femtiden ner med kabinliften till lagre nivaer dar vart hotell befinner sig och det var forst da vi aterforenades med pussar och kramar. Atta timmar ifran varandra ar manga nar man har blivit sapass vana vid varandra ska ni veta! Vi firade var harliga dag med en middag pa hotellets restaurang och la oss tidigt som attans. Trotta ben, solbranda pannor och hjarnor fulla av upplevelser gjorde att vi sov som fyra jattebebisar. Gottmos!


Linnea den snea


Kommentarer
Postat av: Anna

himla underbart tjejer:) Man kan tyvärr inte se korten :(PUSS!

2011-11-02 @ 18:25:54
Postat av: Lena, Janne, Elin

Tack för hälsningen! Det verkar ju helt otroligt makalöst! Mycket fina bilder har ni säkert lagt in???

2011-11-02 @ 21:34:10
Postat av: Hannaaa

Haha nepa du skriver ju grymt ju, funderat på att bli journalist?! Förresten har vi en lagblogg nu när vi är här i Washington DC, gå in på goseawolves.com o vår sida så hittar du dit =) Puss

2011-11-03 @ 17:09:05
Postat av: Karin

Jag har berättat för alla som vill höra eller inte vill att ni ätit katt.

Det var skönt att ni inte gjort det,men man vet aldrig.

2011-11-03 @ 21:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0