JULAFTON

Ho ho ho - finns det nagra snalla barn? Har finns det bara snalla barn och hej vad manga julklappar vi fatt! For en liten stund sedan hade vi namligen presentoppning och julklappslek och succe var vad det var! Massa smapresenter hade vi kopt till varandra och till det at vi svenskt losgodis som vi kommit over for en hutlos summa pengar! Latt vart det!!



Idag har vi haft fullt upp ma jag saga, mycket att gora sahar pa sjalvaste julafton! Klockan 8.00 var det uppstigning men allt vad det innebar (vaskpackning, insmorjning och tandborstning till exempel). Sedan bar det av ner till frukostbuffen dar vi frossade en stund. I och med att det var lite smamulet blev det en ganska lang stund men sedan fortsatte vi ner mot beachen. Vadret var lite mysko dagen till ara, vid ett tillfalle var det soligt som attans och riktigt regning pa samma gang! Vad hande dar liksom? Lite sol fick vi dock lapat i oss innan vi gav upp for att molnen invaderade himlen. Pa vagen hem gjorde vi ett stopp pa en massagesalong dar vi gav oss sjalva en liten julklapp i form av en timmes massage. Hardhanta bruttor var det som satte klorna i oss och 60 min senare var det tre nya tjejer som kom ut. Vi at sedan en latt lunch (maste spara oss till kvallens julbord) fran nagra stand pa gatan, bland annat grillad majskorv, och sedan handlade vi vatten. Hemma duschade vi och julpyntade oss sjalva med smink, smycken och sa mycket rott vi kunde innan tomten knackade pa dorren och vi oppnade julklappar och laste upp vara fantastika rim. Nu har vi precis haft diverse skype-dater med vara kara familjer och snart skall vi bege oss mot Bernie's dar vi ska inta enorma mangder av julmat. Att julmaten ar dansk/thailandsk ar en annan femma. Vi har i alla fall blivit garanterade pepparkakor, kottbullar och egengjord gloggen. Gloggen ska den ena av de tva danska gubbarna som ager restaurangen koka ihop for enligt honom kan det inte vara sa svart "vi har ju rodvin och sen ar det val bara att bland i lite olika grejer" sa han pa sin grotiga danska. Spannande spannande!


Har ar en bild pa varan egendesignade julgran. "Man tager vad man haver" - eller hur?! Nagra av vara sma sota minipaket ligger ocksa framfor och sprider julkansla i vart pyntade hotellrum!

Nu ska vi bege oss till vara kara danskar och spendera en tid med att forsoka lista ut vad det ar de forsoker saga pa deras mystiska sprak!

GOD JUL TILL ER ALLA!

Linnea

Kommentarer
Postat av: Hanna p

God jul :) är inte alls avundsjuk i ett blåsigt o regnigt sverige :)

2011-12-26 @ 12:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0